fbpx


Bovenaan in Google voor jouw bedrijf in Tilburg? Kies voor Google Adwords

Google Adwords voor je bedrijf in Tilburg? In het bruisende zakelijke landschap van Tilburg is online zichtbaarheid essentieel voor succes van jouw bedrijf. Of je nu een lokaal restaurant runt, een kleine startup bent of een gevestigde onderneming hebt, de key om op te vallen in de digitale wereld is van onschatbare waarde. En, een van de krachtigste tools die je hiervoor tot je beschikking hebt, is Google Adwords.

Google Adwords, nu bekend als Google Ads, is een online advertentieplatform dat bedrijven de mogelijkheid biedt om hun boodschap te promoten en hun doelgroep te bereiken op het moment dat ze actief op zoek zijn naar relevante producten of diensten. Het stelt jou in staat om te verschijnen op de zoekresultaten pagina’s van Google wanneer gebruikers zoekopdrachten uitvoeren die verband houden met jouw aanbod.

Waarom is dit zo belangrijk voor bedrijven in Tilburg? Nou, het antwoord is simpel: concurrentie. In een stad die bruist van bedrijvigheid en innovatie, is het concurrentielandschap vaak intens. Het is essentieel om op te vallen tussen de vele andere bedrijven en merken die strijden om de aandacht van de consument. Met Google Adwords kunnen Tilburgse bedrijven zich onderscheiden en zich richten op potentiële klanten op het moment dat ze het meest geïnteresseerd en betrokken zijn.

Door slim gebruik te maken van Google Adwords kunnen bedrijven in Tilburg hun online aanwezigheid vergroten, hun merkbekendheid vergroten en waardevol verkeer naar hun website genereren. Of je nu lokale klanten wilt aantrekken naar je fysieke winkel in het centrum van Tilburg of je online producten wilt verkopen aan een wereldwijd publiek, Google Adwords biedt de tools en mogelijkheden om je zakelijke doelen te bereiken.

online marketing bureau den bosch

Wat is Google Adwords?

Zichtbaar zijn op het juiste moment, de juiste tijd en de juiste plek

Google Adwords, nu bekend als Google Ads, is de place to be waar jij jouw boodschap kwijt kan aan potentiële klanten die actief zoeken naar relevante producten of diensten. Het is een online advertentieplatform dat wordt aangeboden door Google, waarmee jij betaalde advertenties kan weergeven op de zoekresultatenpagina’s van Google. Het allermooiste van Google Ads? Jij staat direct op plek 1 in de zoekresultaten. Succes gegarandeerd dus.

Maar wat maakt Google Adwords zo’n krachtige en waardevolle tool voor bedrijven in Tilburg? Stel je voor dat je een lokale bloemenwinkel hebt in het hart van Tilburg. Met Google Adwords kun je je advertenties laten verschijnen wanneer iemand zoekt naar termen zoals “verse bloemen kopen in Tilburg” of “bloemist in de buurt”. Op dat moment, wanneer gebruikers actief op zoek zijn naar bloemen, komt jouw advertentie in beeld. Bovenaan ;-).

In Google Ads betaal je alleen wanneer iemand daadwerkelijk op je advertentie klikt. Dit staat bekend als het principe van Cost Per Click (CPC). Dus zelfs als je advertentie duizenden keren wordt weergegeven, hoef je alleen te betalen wanneer iemand besluit om erop te klikken en naar je website te gaan. Dit maakt het een zeer kosteneffectieve manier van adverteren.

Bovendien stelt Google Adwords jou in staat om je doelgroep nauwkeurig te targeten op basis van verschillende criteria, zoals locatie, demografische gegevens, interesses en zoekgedrag. Dit betekent dat je je advertenties kunt richten op mensen die het meest waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt, wat de kans op conversies vergroot.

De voordelen van Google Adwords Tilburg

 1. Directe zichtbaarheid: Met Google Adwords kunnen bedrijven direct zichtbaarheid krijgen op de zoekresultatenpagina’s van Google. In tegenstelling tot organisch zoekverkeer, waarbij het soms lang kan duren voordat je hoger in de ranglijsten verschijnt, biedt AdWords directe exposure aan potentiële klanten die actief op zoek zijn naar gerelateerde producten of diensten.
 2. Gerichte targeting: Een van de krachtigste aspecten van Google Adwords is de mogelijkheid om je advertenties te richten op specifieke doelgroepen. Je kunt je advertenties tonen aan mensen op basis van locatie, demografische gegevens, interesses, zoektermen en zelfs apparaattypes. Hierdoor kunnen bedrijven in Tilburg hun advertenties laten zien aan de meest relevante potentiële klanten.
 3. Flexibele budgettering: Met Google Adwords heb je volledige controle over je advertentiebudget. Je kunt zelf bepalen hoeveel je wilt uitgeven aan je advertenties op basis van je marketingdoelen en financiële mogelijkheden. Bovendien betaal je alleen wanneer iemand daadwerkelijk op je advertentie klikt, wat betekent dat je budget effectief wordt besteed aan daadwerkelijke interacties met je advertenties.
 4. Meetbare resultaten: Een ander voordeel van Google AdWords is de uitgebreide rapportage en meetmogelijkheden. Je kunt gemakkelijk zien hoe je advertenties presteren, hoeveel klikken ze genereren, welke zoektermen het meest effectief zijn en hoeveel conversies ze opleveren. Deze meetbare resultaten stellen je in staat om je campagnes voortdurend te optimaliseren en je marketingstrategie te verbeteren.
 5. Snelheid en flexibiliteit: AdWords stelt bedrijven in staat om snel te reageren op veranderende marktomstandigheden en trends. Je kunt je campagnes gemakkelijk aanpassen, nieuwe advertenties maken of bestaande wijzigen, en je budget aanpassen op basis van wat het beste werkt. Dit niveau van flexibiliteit stelt bedrijven in Tilburg in staat om zich aan te passen aan de behoeften van hun doelgroep en concurrentie voor te blijven.
online marketing bureau den bosch

Hoe gaan wij te werk als we Google Ads voor jouw business gaan inzetten?

Bij The Success Agency draait alles om een gestroomlijnde aanpak die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tilt. Zo gaan wij te werk:

 1. Grondige analyse: We beginnen met een diepgaande analyse van jouw bedrijf, doelen en doelgroep. We willen niet alleen weten wie jij bent, maar ook waar je naartoe wilt en wie je wilt bereiken.
 2. Slim zoekwoordenonderzoek: Vervolgens duiken we diep in de wereld van zoekwoorden. We willen weten waar jouw potentiële klanten naar op zoek zijn en hoe we ze kunnen bereiken. Dit stelt ons in staat om gerichte advertentiecampagnes op te zetten die aansluiten bij de behoeften en interesses van jouw doelgroep.
 3. Doelgerichte campagnes: Met de inzichten uit onze analyse en het zoekwoordenonderzoek ontwikkelen we krachtige advertentiecampagnes die de juiste snaar raken bij jouw doelgroep. We zorgen voor pakkende advertentieteksten, relevante zoekwoorden en aantrekkelijke advertentie-extensies om ervoor te zorgen dat jouw advertenties opvallen in de zoekresultaten.
 4. Continu optimaliseren: Gedurende de looptijd van de campagnes houden we voortdurend een vinger aan de pols. We monitoren de prestaties van jouw advertenties en optimaliseren waar nodig. Door constant te testen en te leren, kunnen we ervoor zorgen dat jouw advertenties altijd optimaal presteren! 
 5. Transparante rapportage: Last but not least, leveren we regelmatig gedetailleerde rapporten over de prestaties van de campagnes. We laten je zien wat er goed gaat en waar er nog ruimte is voor verbetering. Op basis van deze inzichten kunnen we samen de strategie finetunen en de ROI verder maximaliseren. Cheers to that!
 

Met deze aanpak zorgen we ervoor dat jouw Google Adwords campagnes niet alleen opvallen, maar ook echt impact maken bij jouw doelgroep!

online marketing bureau den bosch
online marketing bureau den bosch

Waarom Google Adwords Tilburg uitbesteden aan The Success Agency?

Bovenaan staan wanneer jouw doelgroep zoekt

Jouw bedrijf is je kindje. We get it! Daarom werken we altijd volledig transparant en heb je ten alle tijden de mogelijkheid om je vragen per mail, belletje of appje te sturen. Wil je liever zelf je Google Ads beheren? Ook dat kan! Wij hebben de kennis in huis om jou op te leiden, zodat je helemaal zelf je Ads kan bijhouden.

Weten waar jouw kansen liggen? Vraag een gratis groeiscan aan en we vertellen je graag waar jouw groeikansen liggen. Let’s g(r)o(w)!

De klantenvoor wie wij werken voor Google Adwords Tilburg

Succes aan het woord

Bij The Success Agency in Tilburg bedienen we een kleurrijk palet aan branches. Van bruisende productiebedrijven tot de flonkerende wereld van beauty bedrijven, onze klanten zijn net zo uniek en dynamisch als de marketingstrategieën die we inzetten. Elk bedrijf heeft zijn eigen verhaal en specifieke behoeften, en daar duiken wij vol enthousiasme in! En weet je, een van onze klanten in de fitness branche zag eerst geen enkele klant via Google binnenkomen. Maar nadat we hun SEO-strategie onder handen hadden genomen? Boem! Nu komt maar liefst 20% van alle sales via Google. Dat noemen wij nou een transformatie.

We zijn actief in nog veel meer sectoren, en elk van onze klanten geniet van onze toewijding om meetbare en indrukwekkende resultaten te leveren. Wij zijn niet zomaar een bureau; wij zijn jouw marketingpartner. Wij zetten ons volledig in om jou te helpen groeien en jouw doelen te bereiken, met strategieën die speciaal voor jou op maat gemaakt zijn.

SEA: Google Ads uitbesteden in Tilburg

Geen geduld om te wachten totdat jouw website middels organische vindbaarheid omhoog klimt (SEO)? Met Google Ads (SEA) zorg ik ervoor dat je direct (ja, echt!) bovenaan in Google staat. Wil je jouw SEA uitbesteden? Slim! Ik weet namelijk exact waar en hoe ik dit voor jou moet inzetten, om dat advertentiegeld om te toveren tot klanten. Nog een voordeel van Google Ads uitbesteden: je hebt er zelf geen kennis voor nodig én je staat altijd boven de organische zoekresultaten… zonder wachttijd.

v.a.350 p/m

Strategisch overleg
We starten met een strategisch overleg waarin we jouw gewenste doelgroep, doelstellingen en belangrijkste concurrenten in kaart brengen. Dé brandstof waarmee we bepalen hoe, waar en wanneer we jouw doelgroep kunnen bereiken, inspireren en motiveren.

Google Analytics inrichting, monitoring & meting
Je mag rekenen op een professionele Google Analytics inrichting, monitoring én meting. Zo zien we precies waar je bezoekers vandaan komen, hoe ze zich ‘bewegen’ en waar kansen liggen.

Zoekwoordenonderzoek
Een kwalitatief zoekwoordenonderzoek dat zorgt voor meer verkeer naar je website. Extra fijn: hierdoor genereer je ook conversies en een tastbare ROI voor je business.

Zoekwoorden- en campagneadvies
Dit zoekwoordenonderzoek buigen we om naar een zoekwoorden- en campagneadvies.

Professionele instelling van campagnes
Campagnes worden met maximale winstkansen ingesteld door een ervaren online marketeer. Het resultaat? Geen verloren budget = maximale efficiëntie.

Sterke en converterende advertenties
Sterke advertenties met juiste, pakkende en converterende ad-teksten.

Meer advertentieruimte voor minder budget
Wij stellen de advertentie-extensies ‘slim’ in, waardoor jij binnen Google meer ruimte kunt inkopen voor hetzelfde budget.
Ka-ching!

Wekelijkse monitoring
We monitoren en optimaliseren jouw advertenties wekelijks, zodat jij maximaal resultaat krijgt. Onze kennis maakt dat wij precies weten waar en wanneer we bij moeten sturen.

Persoonlijke rapportage
Elke maand krijg je een uitgebreide rapportage met behaalde resultaten en voortgang.

+ Bonus for your business!

 • Google Mijn Bedrijf check
 • Conversieoptimalisatielijst waarmee je nóg meer conversie uit je website haalt

Gratis groeiscan aanvragen

Ben je klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Ontvang nu jouw gratis groeiscan! Het is tijd om te groeien, en met een vrijblijvende groeicall inclusief een uitgewerkte groeiscan ontdek je precies waar de groeikansen liggen voor jouw onderneming. Deze kans mag je niet laten liggen als je succesvol wilt zijn met online marketing. Met onze gratis groeiscan zet jij de eerste essentiële stap om jouw bedrijf te boosten en de deuren te openen naar meer kansen, meer klanten en meer inkomsten.

Wat kun je verwachten? Tijdens een vrijblijvende groeicall behandel ik persoonlijk jouw situatie en ontvang je naderhand het rapport direct in je mailbox. Dit rapport zit boordevol kansen, quickwins en prioriteiten speciaal voor jouw bedrijf, helder en eerlijk uitgelegd in een videocall.

Grijp deze kans! Vul nu je gegevens in om een groeicall met groeiscan aan te vragen. Ons advies is altijd eerlijk en recht uit het hart, geheel vrijblijvend. Sta niet stil, groei verder met The Success Agency, jouw partner in succes. Waar wacht je nog op? Laten we samen de mogelijkheden verkennen die voor je liggen!

online marketing bureau den bosch