fbpx

Nice to meet you! Ik ben Demi, jouw partner-in-succes

Jouw bedrijf is jouw kindje en I get it: die leg je niet zomaar bij iemand in handen. Pas als je jezelf goed en vertrouwd bij iemand voelt, kun je die reis naar succes samen maken. Met die reden neem ik je mee in mijn persoonlijke verhaal.  Daarna is het aan jou om te ervaren of je die match voelt. Let’s get personal!

Over Demi

Ondernemersnest
Als klein meisje groei ik op in een ondernemersnest in Gouda. Mijn ouders hebben hun eigen tuindersbedrijf waardoor zij, maar ook ik – letterlijk – hun handen durven vuil te maken. Met mijn handen in de klei en met m’n blik op de toekomst voel ik al heel vroeg die ene kriebel waarmee ook mijn ouders geboren zijn. Die kriebel om alles uit het leven te halen. The urge om alle kansen voor groei te grijpen. 

Van zonsopkomst tot zonsondergang
Samen met mijn ouders en zussen verhuis ik naar Noord-Brabant, gedreven door de droom om onze kwekerij zo groot mogelijk te laten groeien. We werken elke dag, van zonsopkomst tot zonsondergang, om álles uit onszelf en het bedrijf te halen. Dit harde werken smaakt naar meer. En ja: het zijn lange dagen en ik werk heel hard voor mijn geld, maar dat voelt niet als straf. Het voelt als iets waarvan ik weet dat dit is waar mijn hart ligt. Dat laat ook mijn toekomst zien…

‘I want more!’
Met de nodige ervaring, wensen en dromen in mijn ‘rugzak’ start ik bij diverse bedrijven. Ik werk als online marketeer in verschillende branches en voor verschillende doelgroepen, waardoor ik op alle vlakken maximaal geprikkeld wordt én ontzettend veel leer. Toch voel ik: I want more. Er komt een unieke kans voorbij om in het buitenland stage te lopen en daar te wonen. Ondanks dat anderen de stap nogal rigoureus vinden, besluit de onderneemster in mij direct: let’s go.

Wonen en groeien in Manhattan: The sky is nót the limit
Daar sta ik. Trots en met opgeheven hoofd in mijn appartement in Manhattan. In een split second besloot ik die ene kans aan te pakken en dat maakt dat ik hier nu sta. Met het uitzicht op het Empire State Building voel ik aan álles dat dit de juiste stap is geweest. “If you can make it here, I can make it anywhere” is wat ik denk, terwijl ik met een enorme ondernemerslust de city vibes van New York in me opneem. Dit is tevens het moment dat ik me realiseer dat je met hard werken en de juiste dosis motivatie kunt komen waar je maar wilt.

Reminder: de ‘kleine’ bedrijven brengen beweging
Na een half jaar ben ik terug in Nederland en is mijn drijfveer groter dan ooit. De ondernemer in mij is niet alleen gegroeid, ze is ook sterker en rijker in ervaringen. Die brandstof maakt dat ik niet alleen mijn eigen droom blijf najagen, maar ook ál die andere kleine ondernemers wil helpen in hun droom naar groei en ontwikkeling. Inmiddels heb ik meer dan veertig ondernemers geholpen in hun weg naar succes en hoop ik hier op zijn minst nog een nul achter te kunnen zetten. Het zijn immers de kleine bedrijven die zorgen voor beweging en groei in de maatschappij. 

Samen sterker… en leuker!
Boss (wo)man: jij verdient het om die top te bereiken. Om álles uit je bedrijf te halen en om kansen om te zetten in klanten. Doe je dit samen met mij, dan ga je voor gemak, all in one service, kwaliteit én een samenwerking met een lach. En ik beloof je: de reis naar groei is het meer dan waard. You will thank me later!

Ontmoet ons team

En naast mijn story ben ik niet alleen. Samen met mijn team, de drijfkrachten achter jouw succes, staan wij voor je klaar. 

Demi

Founder & Online marketing strateeg

Roos

Community manager & Social media marketeer

Sharissa

Social media marketeer

Sam

SEO marketeer

Nouki

SEO marketeer