fbpx

Referenties
en resultaten

Kim Maree
Marketing Manager Etikon

“The Success Agency, de naam zegt het al! Samen het beste resultaat behalen op het gebied van online marketing. Etikon is blij dat Demi ondersteunt met online marketing. Demi heeft enorm veel kennis en is gedreven om het beste resultaat te behalen. Fijn om mee samen te werken!

5/5
Lieke Gladdines
Eigenaar VersVoer

“Demi heeft verstand van zaken en neemt je gemakkelijk mee in haar plannen, waarbij jouw doelstelling centraal staat. Wat daarbij ontzettend fijn is, is dat Demi altijd voor je klaar staat. Ze reageert snel, plant werkzaamheden keurig in en je weet gewoon dat je op haar kunt bouwen. Afspraak is afspraak.”

5/5

Robin van Thuil

Eigenaar RG Cars

“Demi heeft ons maanden begeleid met de online marketing voor ons bedrijf. Met passend en eerlijk advies wisten we samen aan de juiste knoppen te draaien wat heeft geleid tot meer zichtbaarheid en een betere vindbaarheid. Heel fijn! Thanks Demi, voor je eerlijke advies en het bewezen resultaat die we nu zien.”

5/5

Ellen Smits

Eigenaar HormoonHappy

“Demi is een heel fijn persoon om mee samen te werken. Ze denkt ontzettend met je mee als je er zelf even niet uitkomt. Ze is erg ervaren en weet precies welke punten noodzakelijk zijn voor jouw business. Verder is ze transparant, eerlijk en duidelijk in haar communicatie. Dat is prettig samenwerken en weet je altijd waar je aan toe bent. Aanrader als je meer zichtbaarheid wilt voor je business!”

5/5

Debby Oppelaar

Eigenaar Core Active Fysiotherapie

“Demi is een ontzettend ervaren marketeer! Heeft al voor veel nieuwe leads gezorgd bij onze 3 bedrijven, meer online zichtbaarheid en het is vooral heel prettig werken met haar! Zeker een aanrader :)”
5/5

Elien Szoke

Salesmanager Timmers BV

“Demi is een professional en dat merk je direct. Duidelijke en open communicatie richting bedrijfsdoelen voor strategische marketing. Afspraak is afspraak, je ontvangt een overall meting resultaten en hiermee direct resultaat in je business. Hierdoor een perfecte samenwerking voor onze organisatie.”
5/5

Nanne van der Leer

Founder Lief Leven

“Demi is een ontzettend harde werker, met hart voor de zaak. Als ze een doel heeft gaat ze ervoor en zal ze dit doel ook behalen. Je kan op Demi bouwen!”
5/5

Celine Kruk

Eigenaar Celié Beauty

“Demi is een zeer kundige online marketeer en ik ben super blij met haar hulp en eerlijke advies. Ze ziet meteen waar verbetering nodig is en heeft een duidelijke en fijne aanpak.”

5/5

Hey you, boss (wo)man: het is tijd voor groei! Je bent klaar om jouw droom over ’groter worden’ op korte termijn waar te maken. The time is now om jouw nu nog kleine bedrijf te boosten en de deur te openen naar meer kansen, meer klanten en meer inkomsten. Jouw doelen en dromen zijn het startpunt, The Success Agency’s marketingkennis is de winstgevende ondersteuning. Met mijn tweeledige formule (uitbesteden én opleiden) bepaal jij wat je uit handen geeft en wat je zelf op wilt pakken. Zo doen we het samen en op jouw manier. Het resultaat? Jij houdt tijd over voor jouw passies – en dat terwijl je bedrijf groeit. Does it sound like a dream én ben je bereid te investeren in jouw reis naar groei? Dan ben ik jouw partner-in-succes.

8

jaar ervaring

40+

klanten geholpen

5/5

beoordeling

Deze ondernemers gingen je voor

Are you ready to grow big?

De boosters voor jouw bedrijf

Organische groei door zoekmachine optimalisatie
(SEO)

Ideaal voor kleine bedrijven met een lager budget.

Betaalde en directe groei door Google Advertenties
(SEA)

Ideaal voor bedrijven die direct impact willen maken

Meer engagement door een ijzersterke social strategie
(SOCIAL)

Ideaal voor kleine bedrijven die socials willen uitbesteden

Meer volgers door social media advertenties
(SOCIAL) 

Ideaal voor kleine bedrijven die willen groeien in social bereik

Boost your business by yourself

Complete online marketing uitbesteden

Wil je jouw complete online marketing uitbesteden en sla je de handen ineen met The Success Agency? Dan zet ik al mijn kennis, expertise en energie in om jou de klanten te bezorgen die je verdient. Naast SEO, SEA en social advertising + copy behoort ook e-mailmarketing tot de mogelijkheden.

Exclusief 1:1 coachingstraject | Superboost your Success

Verspil jij 70, 80 of misschien wel 90 procent van je tijd, energie en geld aan marketing? En ben je er klaar mee dat je weinig tot geen resultaat ziet? Dan is dit jouw kans om een nieuwe én succesvolle weg in te slaan! Met het Superboost your Succes programma (1:1) groei jij in zes maanden naar meer herkenning, leads, trouwe klanten én omzet.