fbpx


Google Ads uitbesteden

Direct online gevonden worden, zonder gedoe en met resultaat? SEA uitbesteden is dé manier. En no worries: de inhoudelijk aanpak neem ik van je over. De nieuwe klanten? Die zijn voor jou! Are you ready to grow big? Laten we vandaag nog van start gaan…

online marketing bureau den bosch

Wat zijn Google Ads?

Direct in beeld bij de juiste doelgroep

In tegenstelling tot SEO, waarbij je organisch groeit, zorgen Google Ads dírect voor resultaat. Ideaal voor de ondernemers die geen geduld hebben en zo snel mogelijk willen proeven van succes! Deze online advertenties bereiken op het juiste moment en op de juiste plek de juiste doelgroep, omdat je specifiek kunt segmenteren. Wil je jouw SEA uitbesteden? En kies je voor The Success Agency? Dan mag je rekenen op kwaliteit, vertrouwen en resultaat. Extra fijn aan Google Ads uitbesteden is dat jij lekker kunt focussen op dat waar jij goed in bent. Zo staan we beiden in onze kracht.

Van frustratie naar succes

Jouw frustratie

 “SEA zijn toch advertenties? Ik heb daar eigenlijk helemaal geen verstand van, laat staan de tijd of inspiratie voor.”

Mijn oplossing

“Met de juiste SEA-strategie zorg ik dat je direct bovenaan in Google staat en op het juiste moment en de juiste plek zichtbaar bent onder de juiste doelgroep.”

Zo doen we dat!

“Ik ben dagelijks bezig met en succesvol in SEA. Je mag vertrouwen op ervaring, kwaliteit, kennis én resultaat.”

online marketing bureau den bosch

Succesverhalen

Succes aan het woord

Google Ads uitbesteden

Direct resultaat behalen door Google Ads uitbesteden. Sounds like a dream, maar het is echt waar! 

Ik geef alvast antwoord op de meest belangrijke vragen rondom Google Ads uitbesteden. Staat jouw vraag er nog niet tussen of wil je graag meer weten? Stuur gerust een mail naar info@thesuccessagency.nl.

Google Ads is een online advertentieplatform waarmee bedrijven advertenties kunnen maken en weergeven op Google-zoekresultatenpagina’s en andere websites die deel uitmaken van het Google-netwerk. Door te adverteren in Google ben jij direct zichtbaar bij jouw potentiële doelgroep, haal jij meer verkeer naar je website, groeien het aantal leads en genereer je meer conversies.

SEO staat voor zoekmachine optimalisatie, waarbij de focus ligt op het verbeteren van de organische zoekresultaten op Google. SEA staat voor zoekmachine adverteren, waarbij betaalde advertenties worden getoond boven of onder de organische zoekresultaten. SEO is een langdurig proces, voordat je resultaat ziet. Bij SEA kun je direct adverteren, waardoor je direct resultaat ziet.

Het uitbesteden van Google Ads aan een ervaren online marketeer helpt je om effectieve advertentiecampagnes te creëren die meer verkeer, leads en conversies genereren voor jouw (kleine) bedrijf. Je profiteert van de deskundigheid, kennis en expertise van mij. Daarnaast houd jij tijd vrij voor jouw eigen passie: ondernemen. Win-win!

De kosten voor het uitbesteden van Google Ads zijn afhankelijk van jouw specifieke behoeften en budget. Bij The Success Agency werken we met transparante vanaf-pakketprijzen. Houdt er wel rekening mee dat dit altijd exclusief advertentiebudget is. De vanaf-pakketprijs is onderaan de pagina te vinden. Uiteraard denk ik graag mee in mogelijkheden, dus aarzel niet om contact op te nemen om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Hoewel het mogelijk is om Google Ads zelf te beheren, vereist het creëren van effectieve advertentiecampagnes enige expertise en kennis. Door het uitbesteden van Google Ads aan een ervaren online marketeer, profiteer jij van de juiste kennis, expertise en kun je rekenen op kwaliteit en resultaat. Daarnaast ben ik een strateeg en uitvoerder in één: ik weet wát ik moet doen, maar ook hóe ik het moet doen.

SEA: Google Ads uitbesteden

Geen geduld om te wachten totdat jouw website middels organische vindbaarheid omhoog klimt (SEO)? Met Google Ads (SEA) zorg ik ervoor dat je direct (ja, echt!) bovenaan in Google staat. Wil je jouw SEA uitbesteden? Slim! Ik weet namelijk exact waar en hoe ik dit voor jou moet inzetten, om dat advertentiegeld om te toveren tot klanten. Nog een voordeel van Google Ads uitbesteden: je hebt er zelf geen kennis voor nodig én je staat altijd boven de organische zoekresultaten… zonder wachttijd.

v.a.350 p/m

Strategisch overleg
We starten met een strategisch overleg waarin we jouw gewenste doelgroep, doelstellingen en belangrijkste concurrenten in kaart brengen. Dé brandstof waarmee we bepalen hoe, waar en wanneer we jouw doelgroep kunnen bereiken, inspireren en motiveren.

Google Analytics inrichting, monitoring & meting
Je mag rekenen op een professionele Google Analytics inrichting, monitoring én meting. Zo zien we precies waar je bezoekers vandaan komen, hoe ze zich ‘bewegen’ en waar kansen liggen.

Zoekwoordenonderzoek
Een kwalitatief zoekwoordenonderzoek dat zorgt voor meer verkeer naar je website. Extra fijn: hierdoor genereer je ook conversies en een tastbare ROI voor je business.

Zoekwoorden- en campagneadvies
Dit zoekwoordenonderzoek buigen we om naar een zoekwoorden- en campagneadvies.

Professionele instelling van campagnes
Campagnes worden met maximale winstkansen ingesteld door een ervaren online marketeer. Het resultaat? Geen verloren budget = maximale efficiëntie.

Sterke en converterende advertenties
Sterke advertenties met juiste, pakkende en converterende ad-teksten.

Meer advertentieruimte voor minder budget
Wij stellen de advertentie-extensies ‘slim’ in, waardoor jij binnen Google meer ruimte kunt inkopen voor hetzelfde budget.
Ka-ching!

Wekelijkse monitoring
We monitoren en optimaliseren jouw advertenties wekelijks, zodat jij maximaal resultaat krijgt. Onze kennis maakt dat wij precies weten waar en wanneer we bij moeten sturen.

Persoonlijke rapportage
Elke maand krijg je een uitgebreide rapportage met behaalde resultaten en voortgang.

+ Bonus for your business!

  • Google Mijn Bedrijf check
  • Conversieoptimalisatielijst waarmee je nóg meer conversie uit je website haalt

Download hier de 10 stappen naar online succes voor klein MKB en dienstverleners - simpel en effectief!