fbpx

Social Sells

GRATIS LIVE MASTERCLASS “Socials Sells! De 5 technieken hoe je sales krijgt vanuit je socials, zonder iedere dag online te zijn
DATUM: 2 november om 11:00 uur

Je bent een gedreven ondernemer met grootste plannen, maar worstelt met het effectief inzetten van je social media kanalen. Je wilt verkopen, maar niet de hele dag  op je socials zitten. 

Je probeert alle trends bij te houden, regelmatig te posten maar de verkopen blijven toch uit.

Op donderdag 2 november om 11:00 uur deel ik in mijn LIVE masterclass 5 technieken waarmee jij jouw sales via je socials kunt boosten, zonder dat je iedere dag online hoeft te zijn. Geen algemene tips, maar specifieke, toepasbare tips die jij direct kunt implementeren op je eigen socials. 

Wil jij ook weten hoe jij jouw socials inzet tot een echte leadmachine? Dan is deze masterclass speciaal voor JOU ontworpen. 

Na deze masterclass weet jij direct hoe je méér impact en omzet uit je socials haalt met minder tijd op je telefoon. 

Deze masterclass is voor iedere dienstverlenende ondernemer die meer zichtbaar wil zijn en goede leads wil genereren voor zijn/haar bedrijf!

Over mij

Waarom zou je voor míjn masterclass kiezen in deze zee van mogelijkheden? Mijn wortels liggen diep in het ondernemershart van Gouda, en van daaruit heb ik de wereld verkend. Met meer dan 8 jaar actieve ervaring in de online marketing (waaronder social media marketing), heb ik geleerd wat écht werkt. Dit is geen oppervlakkige kennis; dit is expertise opgebouwd uit successen en misstappen, met meer dan 40 klanten die daarvan hebben geprofiteerd en mij een stralende 5/5 beoordeling hebben gegeven.

Mijn masterclass biedt geen algemeenheden. Ik deel je resultaten en technieken  door jarenlange ervaring en een bewzens social media strategieën. Het is ontworpen om jou de tools, kennis en vertrouwen te geven om je merk in het digitale tijdperk te leiden en écht eens sales uit je socials te halen.

Ik ben er klaar voor. Ben jij dat ook?

8

jaar online marketing ervaring

40+

klanten geholpen

5/5

beoordeling

Gewerkt voor o.a.

Succes verhalen

Succes aan het woord

Klaar om jouw social media te transformeren in een leadbooster?