fbpx

Word de marketingspecialist van je eigen bedrijf

 

Gratis masterclass | Van afhankelijk zijn van prijzige bureaus naar volledige controle over je marketing als zelfverzekerde marketingspecialist van je eigen bedrijf door SEO, social media en adverteren

Meld je nu aan voor mijn gratis live masterclass “van lead naar klant:  word de marketing specialist van je eigen bedrijf” op dinsdag 27 augustus om 10:00 uur of om 20:00 uur. De masterclass duurt 1,5 uur.

"Hoe zet ik online marketing in, zodat het wél klanten oplevert?"

Je plaatst regelmatig content op social media en past wat basale SEO-technieken toe op je website, maar ziet geen echte resultaten. Je volgersaantal groeit niet, je website verkeer stagneert en die gehoopte leads in je DM’s en e-mails? Die blijven uit. Ondanks je inspanningen, voelt het alsof je zonder duidelijk doel bezig bent. Het ontbreekt je aan  kennis over effectieve, bewezen online marketing strategieën. Dit kost je kostbare tijd—tijd die je beter kunt besteden. 

Vraag je je af hoe je je socials, SEO en advertenties in Google of Meta effectief voor je bedrijf kunt laten werken? Wil je leren welke strategieën daadwerkelijk leiden tot meer volgers, interactie in je DM’s en warme leads? Ja, strategieën die ik ook inzet voor mijn eigen klanten en die allemaal insane hard groeien. 

Schrijf je in voor onze gratis live masterclass op dinsdag 27 augustus en leer hoe je een krachtige online aanwezigheid opbouwt door je social media tactisch in te zetten, je SEO te optimaliseren en gerichte advertentiecampagnes te creëren, zonder afhankelijk te zijn van veel te dure agencies. Neem de controle over je groei en zie het echte verschil dat een doordachte strategie kan maken.

In deze masterclass ontdek jij:

Voel je je soms verdwaald als je bezig bent met je eigen marketing voor jouw bedrijf? Ben je bezig met vragen zoals hoe je je doelgroep het beste kunt bereiken op social media? Of hoe je ervoor zorgt dat je website de SEO-ladder beklimt? En hoe zit het met het slim inzetten van je advertentiebudget om echt resultaat te zien?

Je bent niet alleen. Dit zijn de essentiële vragen die elke ondernemer zichzelf stelt op weg naar een succesvolle online aanwezigheid. Precies om deze reden heb ik een gratis masterclass samengesteld, speciaal voor jou en andere ondernemers die hun online marketing strategisch willen aanpakken en echte, meetbare resultaten willen behalen.

In deze masterclass leer jij onder andere:

8

jaar online marketing ervaring

50+

klanten geholpen

5/5

beoordeling

Even voorstellen

Demi Koot is een erkende online marketing strateeg en oprichter van The Success Agency. Ze helpt kleine ondernemers om op een krachtige en efficiënte manier succes te behalen met geavanceerde marketingstrategieën.

Door mijn eigen winstgevende tweeledige formule — uitbesteden of zelf leren — help ik professionals zoals jij om hun tijd te optimaliseren en hun passie te blijven volgen, terwijl hun bedrijf groeit door strategisch social media, SEO en gerichte ads in te zetten.

Onder de klanten die op The Success Agency vertrouwen, bevinden zich namen als METZNALLEN, Etikon, The Workout Lab en Oma’s Brievenbustaart. Dankzij mijn trainingen en tools heb ik tientallen professionals getransformeerd in een zelfverzekerde marketeer voor hun eigen bedrijf – zonder afhankelijk te hoeven zijn van dure agencies.

Ik weet hoe frustrerend het kan zijn als je marketinginspanningen op social media, zoekmachines, en via advertenties niet de gewenste resultaten opleveren. Met de juiste kennis, methodes en doorlopend testen, zorg jij er ook voor dat jouw website en socials een échte leadmagneet wordt.

Ben je klaar om te leren hoe je jouw social media effectief kunt inzetten, je SEO kunt optimaliseren voor betere zoekresultaten en ads beheert die ‘cht converteren? Schrijf je dan nu in voor mijn masterclass ‘Van lead naar klant: word de marketing specialist van je eigen bedrijf’.

Lets g(r)o(w)!

Wat anderen zeggen

Succes aan het woord

“Is deze masterclass iets voor mij?"

Elke dag voelt als een race tegen de klok. Je streeft ernaar om je bedrijf online te laten groeien en nieuwe leads aan te trekken, maar de complexiteit van SEO, social media en adverteren zijn mega overweldigend voor je. Met mijn uitgebreide ervaring in deze gebieden begrijp ik de uitdagingen die je tegenkomt. Daarom heb ik een gratis masterclass ontworpen, speciaal om jou te helpen.

Deze masterclass is voor elke ondernemer die strategisch wil worden over online zichtbaarheid en het genereren van kwalitatieve leads. Ik houd niet van lange verkooppraatjes tijdens masterclasses. Wat je krijgt is een uur vol concrete tips, strategische hacks en essentiële tools. De waarde van deze masterclass is ongekend. Zorg er dus voor dat je erbij bent om niets te missen van deze kans om de marketing specialist van je eigen bedrijf te worden.

Dit is niet iets voor jou als jij je herkent in één van onderstaande situaties…

Dit is wel iets voor jou als jij je herkent in één van onderstaande situaties…

Schrijf je in voor de gratis masterclass: van lead naar klant! Word de marketingspeciaist van je eigen bedrijf.

Stel je voor dat je de geheimen kent voor een effectieve social media strategie, top posities in zoekmachines, en campagnes in Google Ads of Meta Ads die elke klik omzetten in een lead. Wat als elke post, zoekwoordoptimalisatie en advertentie die je maakt, niet alleen zichtbaarheid verhoogt, maar ook concrete resultaten oplevert? Dit klinkt misschien als een droom, maar het is binnen jouw bereik.

Deze resultaten zijn geen toeval. Ze zijn het product van geteste strategieën die al voor vele anderen hebben gewerkt. Geteste strategieën die wij ook dagelijks inzetten voor onze eigen klanten met bewezen resultaten.  En ik weet zeker dat ze ook voor jou kunnen werken. Schrijf je nu in voor mijn gratis masterclass en ontdek hoe je jouw bedrijf naar sky-high laat gaan door de kracht van social media, SEO en gerichte advertenties.

De masterclass is op dinsdag 27 augustus om 10:00 uur of om 20:00 uur – uiterlijk 1,5 uur. We zijn zuinig op je tijd! 😉 Reserveer nu jouw plekje hieronder. Volledig gratis.