fbpx

Social Sells! 7 hacks om je business sneller te laten groeien met social media

Gratis masterclass | Leer hoe je jouw socials inzet om op een impactvolle manier te connecten met je ideale klant, voor meer volgers, DM’s en warme leads!

De masterclass is iedere donderdag tussen 11:00 en 12:00 uur. Je ontvangt de link in je mailbox. 

Steek jij ook veel tijd in je socials, maar levert het nogsteeds niks op?

Op dit moment plaats je (af en toe) social media content, maar alsnog levert het geen resultaat op. De volgers blijven uit. En die verwachte leads in je DM? Daar droom je nogsteeds van. Je hebt geen idee waar het misgaat. Je mist de kennis en ervaring, waardoor je het gevoel hebt dat je ‘maar wat’ aan het doen bent. Het kost je veel tijd. Tijd die je nou niet hebt. Je vraagt je af: “hoe kan ik social media nou écht eens voor mijn bedrijf laten werken? Welke strategieën werken wél?”.

Leer hoe je jouw socials inzet om op een impactvolle manier te connecten met je ideale klant, voor meer volgers, DM’s en warme leads!

In deze masterclass ontdek jij:

8

jaar online marketing ervaring

50+

klanten geholpen

5/5

beoordeling

Even voorstellen

Demi Koot is online marketing strateeg en helpt klein MKB succes te behalen met online marketing. 

Met mijn eigen winstgevende tweeledige formule, uitbesteden of zelf leren, help ik andere professionals om online marketing op een slimme en efficiënte manier in te zetten. Het resultaat? Tijd overhouden voor hetgeen waar écht jouw passie ligt – en dat terwijl je bedrijf blijft groeien.  

Al meer dan 50 bedrijven vertrouwen op The Success Agency, waaronder METZNALLEN, Etikon, Core Active, Oma’s Brievenbustaart en Timmers BV. Daarnaast heb ik al tientallen professionals mogen helpen aan meer social media talenten met mijn eigen trainingen en tools, zoals Selling Social – het done-for-you social media membership voor ondernemers. 

Het gevoel dat social media er maar even bij wordt gedaan, herken ik ook.  Dat ‘halve bak’ werk aan je social media post, het levert geen resultaat op. Iets met been there, done that. Je mist de kennis, ervaring én de juiste methodes die ik ook al jaren gebruiken om mijn klanten succesvol te maken op social media.

En ja, natuurlijk is het testen, testen en nog eens testen. Maar ik geloof erin dat deze hacks een business op social media laten groeien – en meer leads genereren. En dát gun ik jou ook! 

Ben jij ook klaar voor meer zichtbaarheid en warme leads in je DM? Echt eens binding krijgen met je klant? En een followable bedrijf willen zijn waar klanten van willen kopen? Lets g(r)o(w)!

Wat anderen zeggen

Succes aan het woord

“Is deze masterclass iets voor mij?"

Elke dag voelt als een race tegen de klok. Social media is je vriend en vijand. Je weet dat elk bericht, elke analyse en elk stukje content de sleutel kan zijn tot die volgende grote doorbraak. Met mijn jarenlange ervaring in social media begrijp ik de uitdaginen die je tegenkomt. Daarom heb ik een gratis masterclass ontworpen, speciaal om jou te helpen.

Deze masterclass is voor iedere ondernemer die meer zichtbaar wil zijn en goede leads wil genereren via social media. Ik ben niet van een masterclass met een lang salespraatje. Wat je ontvangt is een uur lang concrete tips, hacks en tools. De waarde van deze masterclass is enorm. Zorg er dus voor dat je deze masterclass écht kijkt om niks te missen.

Dit is niet iets voor jou als jij je herkent in één van onderstaande situaties…

Dit is wel iets voor jou als jij je herkent in één van onderstaande situaties…

Schrijf je in voor de gratis masterclass: Social Sells! 7 hacks om je business sneller te laten groeien met social media

Hoe zou het voelen als je eindelijk de sleutel in handen hebt voor een social media strategie die werkt? Als elke post die je maakt niet alleen gezien wordt, maar ook leads oplevert? Klinkt als een droom, toch? Ik weet dat dit ook voor jou werkt, omdat het al voor zoveel anderen heeft gewerkt. Schrijf je nu in voor de gratis masterclass en ontdek hoe jouw bedrijf groeit.

Blok aanstaande donderdag alvast in je agenda, want de masterclass is iedere donderdag tussen 11:00 en 12:00 uur. Je ontvangt de link in je mailbox.