fbpx

Contentkalender template

Normaliter verkoop ik deze template voor €27,- en nu GRATIS voor jou. Profiteer NU van deze TIJDELIJKE actie. Vul hieronder je gegevens in en ontvang de contentkalender template direct in je mailbox.

Je content vooruit creëren in een mum van tijd

We weten het allemaal: zonder non-stop content ben je als een speld in een hooiberg. Onzichtbaar. Door jouw expertise te delen, klim je op tot autoriteit, bouw je vertrouwen op en trek je die toekomstige klanten naar je toe.

Maar ik weet het: content maken kost veel tijd. Het plannen, creëren en consistent inplannen kost tijd en energie. Zonder strakke planning ben je ’t zo kwijt. Vergeten. Of nog erger, je content lijdt onder haastwerk. Terwijl goede content juist GOUD is voor je bedrijf. 

Wil jij die doelgroep bereiken met content die knalt? Dan is een contentkalender jouw new best friend.

Wat is een contentkalender?

Een contentkalender is jouw geheime wapen voor strakke communicatie. Zie het als een roadmap voor wat, wanneer en hoe je jouw boodschap online zet. Wat het onderwerp is, het uiteindelijke doel, welk soort content je kiest en via welk platform je dit gaat delen: alles krijgt een plekje. Met zo’n kalender aan je zijde, is je strategie duidelijk, helder én overzichtelijk. Je krijgt meer ruimte om te ademen én om je content met zorg en strategie voor te bereiden. Weg met die last-minute stressposts omdat je timeline er te stil bij ligt. Een contentkalender tilt je content van meh naar wow, omdat elk stukje communicatie doordacht en op het perfecte moment geplaatst is. 

In deze easy-to-use contentkalender vind jij onder andere:

8

jaar online marketing ervaring

50+

klanten geholpen

5/5

beoordeling

Even voorstellen

Demi Koot is online marketing strateeg en helpt klein MKB succes te behalen met online marketing. 

Met mijn eigen winstgevende tweeledige formule, uitbesteden of zelf leren, help ik andere professionals om online marketing op een slimme en efficiënte manier in te zetten. Het resultaat? Tijd overhouden voor hetgeen waar écht jouw passie ligt – en dat terwijl je bedrijf blijft groeien.  

Al meer dan 50 bedrijven vertrouwen op The Success Agency, waaronder METZNALLEN, Etikon, Core Active, Oma’s Brievenbustaart en Timmers BV. Daarnaast heb ik al tientallen professionals mogen helpen aan meer social media talenten met mijn eigen trainingen en tools, zoals Selling Social – het done-for-you social media membership voor ondernemers. 

Het gevoel dat social media er maar even bij wordt gedaan, herken ik ook.  Dat ‘halve bak’ werk aan je social media post, het levert geen resultaat op. Iets met been there, done that. Je mist de kennis, ervaring én de juiste tools die ik ook al jaren gebruiken om mijn klanten succesvol te maken op social media. Ik sta voor je klaar!

Wat anderen zeggen

Succes aan het woord

Download je gratis contentkalender template hier!

Krijg ook rust in je hoofd, structuur in je social media planning en een stroom aan wow-content die jouw doelgroep niet kan negeren. Zeg maar dag tegen chaos en hallo tegen content die werkt, dag in dag uit. Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt direct je contentkalender template in je mailbox. De contentkalender kun je daarna kopiëren via Google Spreadsheets.

Normaliter verkoop ik deze template voor €27,- en nu GRATIS voor jou. Profiteer NU van deze TIJDELIJKE actie.