Trots op alle succesverhalen

REVIEWS VAN MIJN ZEER GEWAARDEERDE PARTNERS

Celine Kruk

Celine Kruk

Founder Celié Beauty

“Demi is een zeer kundige online marketeer en ik ben super blij met haar hulp en eerlijke advies. Ze ziet meteen waar verbetering nodig is en heeft een duidelijke en fijne aanpak.”

Kim Maree

Kim Maree

Marketing Manager Etikon

“The Succes Agency, de naam zegt het al! Samen het beste resultaat behalen op het gebied van online marketing. Etikon is blij dat Demi ondersteunt met online marketing. Demi heeft enorm veel kennis en is gedreven om het beste resultaat te behalen. Fijn om mee samen te werken!”

Sharon van Bekkum Marks

Sharon van Bekkum Marks

Founder Sharemarketing

“Met Demi aan je zijde weet je dat groei op de loer ligt. Demi wordt graag uitgedaagd, denkt proactief mee en heeft veel vakkennis. Ik spar graag met haar om op nog betere inzichten te komen. 

Nanne van der Leer

Nanne van der Leer

Founder Lief Leven & The Sunshine Factory

“Demi is een ontzettend harde werker, met hart voor de zaak. Als ze een doel heeft gaat ze ervoor zal ze dit doel ook behalen. Je kan op Demi bouwen! 

Lieke Gladdines

Lieke Gladdines

Eigenaar VersVoer

“Demi heeft verstand van zaken en neemt je gemakkelijk mee in haar plannen, waarbij jouw doelstelling centraal staat. Wat daarbij ontzettend fijn is, is dat Demi altijd voor je klaar staat. Ze reageert snel, plant werkzaamheden keurig in en je weet gewoon dat je op haar kunt bouwen. Afspraak is afspraak.”

 

Ellen Smits

Ellen Smits

Eigenaar Hormoonhappy

“Demi is een heel fijn persoon om mee samen te werken. Ze denkt ontzettend met je mee als je er zelf even niet uitkomt. Ze is erg ervaren en weet precies welke punten noodzakelijk zijn voor jouw business. Verder is ze transparant, eerlijk en duidelijk in haar communicatie. Dat is prettig samenwerken en weet je altijd waar je aan toe bent. Aanrader als je meer zichtbaarheid wilt voor je business!”