fbpx

Selling Socials

Hét unieke social media abonnement voor ondernemers die direct willen opvallen. Zónder geld & tijd te verliezen, mét meer zichtbaarheid en omzet! Hoe? Met done-for-you content die jouw doelgroep raakt. That’s a promise!

PROBEER NU 7 DAGEN GRATIS UIT. 

Hey jij, ondernemer met grote ambities en dromen! Jij bent klaar om nóg meer te shinen met je bedrijf. Want wat jij doet, verdient ‘t om gezien te worden. Je weet als geen ander dat ‘social zichtbaarheid’ onmisbaar is, maar je merkt ook dat…

 • je post ‘uit de losse pols’. Je voelt dat je zichtbaar moet zijn voor succes, maar je weet niet welke berichten jouw doelgroep raken; welke zorgen voor engagement en écht sterke leads
 • je zomaar uren bezig kan zijn met één post. Eerlijk: doodvermoeiend en zó zonde van je kostbare tijd
 • je weinig tot geen respons krijgt van je doelgroep. Je vraagt je af: ‘Zit mijn ideale klant eigenlijk wel op social media?’
 • je nu niet het budget hebt om je socials uit handen te geven. Je vindt zo’n social media agency te duur en zoekt naar een goedkoper – maar minstens zo goed – alternatief
 • posten soms als een moet’je voelt, omdat je nog 1001 andere taken hebt die je aandacht verdienen
 • je het liefst álles uit handen geeft, zodat jij kan focussen op wat je echt leuk vindt. toch voel je: ‘het moet makkelijker kunnen.’ En daarnaast: je vindt het stiekem ook fijn om de controle te hebben

Tijd voor verandering! Je bent klaar met het weggooien van tijd en geld. You are ready to shine on your socials!

Laten we het nú slimmer aanpakken!

Als ambitieuze ondernemer snap jij als geen ander: sterke content is de key naar succes. Pak je het goed aan, dan kan elk bericht, elke story en elke reel nieuwe klanten opleveren. Maar eerlijk: je struggelt wel met onderstaande gevoelens…

“Ik heb hier zó geen tijd voor!”

Denk je ‘social media’, dan denk je ‘tijdsdruk’. Je hebt hier zó geen tijd (en zin) in. Terwijl je staart naar je scherm, borrelen er geen ideeën op, maar vooral irritaties. #ERROR

“Ik heb de kennis niet…”

Van e-books en online cursussen: je hebt ‘t écht geprobeerd om al die social media trends en tips bij te houden. Maar alsnog heb je geen idee waar je mee bezig bent. En heb je het gevoel dat het werkt? Nope.

“Uitbesteden? No thanks!”

Leuk, je socials uitbesteden… totdat je dat prijskaartje ziet. No way dat je dat eraan gaat uitgeven. Tuurlijk, je wilt een oplossing die jou meer klanten oplevert, maar wél voor een bedrag waar je achter staat.

“Consistent posten, hoe dan?”

Je vliegt van de ene naar de andere meeting én bent ook nog met de uitvoering bezig. How the heck krijg je het dan óók nog voor elkaar om je socials te vullen? Sad but true: je social media voelen als een moet’je.

Eerlijk: je bent er he-le-maal klaar mee, right? Wat nou als ik je vertel dat er een all-in-one membership is dat zorgt dat jij élke dag ijzersterke social media content maakt. Zonder gedoe, met resultaat?

Met dit membership…

 • Boost je jouw zichtbaarheid op social media
 • Vergroot je jouw naamsbekendheid
 • Groei je in leads én klanten
 • Met meer omzet aan de eindstreep!

No worries: er hangt geen vervelend prijskaartje aan. Sterker nog: het is hartstikke betaalbaar…. zéker als je doorberekent welke winst je eruit sleept. En je kunt het ook nog eens 7 dagen gratis uitproberen. 

Hoe fantastisch zou het voelen als...

…je straalt van zelfvertrouwen én trots bent op elke post die je deelt? Omdat je ideale klant niet door scrolt, maar blijft hangen… én contact met je zoekt?

…je zeeën van tijd overhoudt die je aan andere zaken kan besteden? Aan je primaire werk bijvoorbeeld – of je gezin. En ohja: die social stress? It’s gone, baby!

…je ein-de-lijk die oplossing hebt om snel, gemakkelijk en efficiënt content te creëren voor de socials van je business? En verkopen plots een stuk soepeler gaat? Sterker nog: je hebt er plezier in!

Hey you, jij verdient dit. De tijd, het geld én de fun!

Ben je bang dat het je niet gaat helpen? Dan beloof ik je bij deze: it will. Hoe ik dat weet? Ik heb al tientallen bedrijven geholpen om te groeien – altijd met succes. Dit membership is jouw key to social succes. Je moet het alleen nog zelf ervaren. Wat zeg je ervan: are you in?

Grow your online tribe, build your brand & boost your sales met Selling Socials!

Selling Socials in de spotlights

Ben jij die ambitieuze ondernemer die gaat voor groei en ready is om op te vallen? Dan is dit jouw unieke social media abonnement! We beloven: je krijgt meer zichtbaarheid, leads, klanten en omzet – zónder er waardevolle uren aan kwijt te zijn! Hoe? Met done-for-you content die jouw doelgroep raakt. That’s a promise!

Met dit membership:

 • Boost je jouw zichtbaarheid op social media
 • Vergroot je jouw naamsbekendheid
 • Groei je in leads én klanten
 • Met meer omzet aan de eindstreep!

En yes: zoals aangegeven zónder dat hinderlijke en hoge prijskaartje! Jouw investering is minimaal. Zéker als je het afzet tegen de winst die je eruit sleept.

Waar je maandelijks toegang toe krijgt? Wij nemen je mee! Spoiler alert: it’s a lot…

20 sterke social media captions

Waarde: de kosten van een maandelijkse contentkalender +/- €650,-

‘Bye’ tijdverspilling en stress overload…
‘hello’ zelfvertrouwen en groei. Ervaar hoe het voelt om succesvol te posten op Facebook, Instagram en LinkedIn. Om te shinen met je socials en je ideale klant nu eens écht te raken.

Vertrouwen, relaties & sales
Maandelijks krijg je 20 done-for-you social media teksten. Het resultaat? Vertrouwen opbouwen, relaties smeden, jouw dienst/digitaal product in de spotlights zetten én… SELLING, BABY!

Paar minuutjes van je tijd
Jouw taak? Enkele minuutjes van je tijd om een paar details over jouw business toe te voegen om de tekst ‘eigen’ te maken en één klik op die post-knop. That’s it!

Extra fijn: wist je dat je veel van deze berichten ook kan gebruiken voor je e-mails? Iets met win-win…

5 rake Reels scripts

Waarde: minimaal €100,- per done-for-you Reel

De eerste stap naar verbinding
Instagram-Reels (videomarketing) zijn booming business. Ze zijn onmisbaar om in het gezichtsveld van je ideale klant te komen én om met haar te connecten! It’s true: deze bundeling van Reels scripts helpt je om supersnel pakkende reels op te nemen voor je bedrijf. En wedden dat je het zelfs leuk gaat vinden?

Die dansmoves?
Die mag je skippen! Je hoeft enkel te spreken in de camera. Sterker nog: bij veel van deze Reels hoef je niet in beeld te komen. Ideaal als je jouw Reel in die vroege ochtend opneemt, in je chill outfit en met morning coffee. 😉

‘Hi’, nieuwe kijkers!
Verwacht niet alleen meer contact met je huidige kijkers, maar ook loads of nieuwe kijkers én potentiële klanten. Klinkt goed, niet?

16 succesvolle stories

Waarde: minimaal €700,- voor een social media agency met story posting

Elke dag sterk zichtbaar
Het is een understatement dat social media stories onmisbaar zijn voor de zichtbaarheid van je business. Met onze exclusieve story aanpak ben je élke dag zichtbaar, maak je continu verbinding met jouw ideale publiek en…. verander jij hen moeiteloos in tevreden en trouwe klanten. Like!

Je eigen kalender
Je krijgt een duidelijke kalender met strategische story reeksen. Het resultaat? Elke dag – en zonder moeite – op het beeldscherm van je toekomstige klanten verschijnen. No way dat zij nog om je heen kunnen. Sterker nog, dat willen ze ook niet! De sales stories die je van ons krijgt zijn namelijk ijzersterk. Zo verkoop jij jouw dienst of digitale aanbod krachtig en raak. Another promise!

Of dat het was? Didn't think so! Jij krijgt nog zoveel meer…

Canva templates & Canva Class (zodat jij 't écht rockt!)

(Waarde: €650)

IJzersterke social posts die direct de aandacht van de juiste doelgroep grijpen én volledig aanpasbaar zijn aan jouw merk? YES PLEASE! 

Binnen Selling Socials ontdek je 100 professioneel ontworpen Canva sjablonen die je volledig kan finetunen naar je eigen huisstijl en business waarden. Klopt: élk sjabloon is volledig aanpasbaar aan jouw merk. Het enige wat je nodig hebt? Een GRATIS Canva-account, aangemaakt binnen enkele minuten.

Altijd stralend in beeld: honderden rechtenvrije foto's

Bij Selling Socials krijg je toegang tot honderden rechtenvrije foto’s, die direct ready-to-use zijn! Of je nu een virtual assistant, reisadviseur, copywriter, makelaar or name it bent: er zijn áltijd genoeg foto’s die perfect matchen met jouw merk. Dat betekent: geen eindeloze zoektochten meer naar die perfecte foto, en dus meer tijd voor jezelf. Winner!

Je bent direct member van The Social Class

(Waarde: €600)

In The Social Class dompel jij jezelf onder in de wondere wereld van social media. Zo leer ik je de succesvolle kneepjes van het vak, zodat jij zeker weet dat je het maximale uit jouw Selling Socials content haalt. We gaan niet alleen voor méér bereik, maar ook voor die échte connectie met je doelgroep. Álles voor die krachtige conversie!

In deze deep dive sessie maak je kennis met het hashtag-onderzoek, optimaliseren we jouw post-tijden (= maximale engagement) en leer je werken in de planning tools van Meta en LinkedIn. Het doel? Een consistente online zichtbaarheid die écht de aandacht – en dus nieuwe klanten – trekt!

Inspiratiesessies

Elke maand hosten we live Q&A sessies waar jij al je vragen kunt stellen én beantwoord krijgt, zodat je als een echte social media expert verder kunt. Of wellicht sluit je wel aan bij The Content Mornings waar we iedere maand 4-uur lang samenwerken aan je contentkalender voor de nieuwe maand. Zo heb je altijd je content optijd klaar zónder tussendoor ‘even’ te posten. 

Ben je ready voor de bonussen? Scrollen maar!

Bonus 1: ChatGPT Class

(Waarde: €300)

Gooi het roer om met deze brand new en exclusieve ChatGPT Class! Leer hoe je met ChatGPT binnen enkele seconden de content van Selling Socials perfect afstemt op jouw onderneming. Ja, je leest het goed: seconden, geen minutenwerk! Deze masterclass gidst je door de kracht van ChatGPT, zodat je nog sneller, effectiever en slimmer werkt.

Bonus 2: contentkalender

(Waarde: €45)

Picture it: geen last-minute aanpak meer, maar een duidelijk overzicht van wat, wanneer en hoe je moet posten.

Met deze invulbare contentkalender neem je de regie in eigen handen. Vul ‘m in zoals het jóú uitkomt en weet direct wanneer je welke content online moet zetten. Een giant gamechanger voor ondernemers die graag consistent vooruit werken  – zonder de druk van ‘effe snel’ tussendoor posten. Download, vul in en domineer!

Bonus 3: privé Facebookgroep

Je krijgt exclusief toegang tot de besloten Facebookgroep ‘Social Sellers van The Success Agency’. Je wordt niet alleen onderdeel van een hechte community met gelijkgestemden, maar kan ook 24/7 rekenen op mijn expertise. Heb je een brandende vraag, loop je tegen een uitdaging aan of wil je simpelweg sparren? In deze groep sta ik, samen met de community, voor je klaar in jouw ‘reis’ naar social growth. Zie deze groep als een plek waar je leert, groeit en excelleert, zodat je queen or king wordt in social media marketing.

Ben jij klaar om te shinen op je socials? En ready voor een groeispurt in klanten en omzet?

Ontgrendel dan jouw Selling Socials-abonnement en creëer content die écht resultaat oplevert… terwijl je er tijd voor terugkrijgt!

JE KUNT NU SELLING SOCIALS 7 DAGEN GRATIS UITPROBEREN, JE ZIT NERGENS AAN VAST!

Maandelijks

PROBEER NU 7 DAGEN GRATIS UIT!

€29,-

per maand* 
maandelijks opzegbaar

Inhoud:
– 20 captions per maand
– 5 Reels scripts per maand
– 16 Stories per maand
– Canva templates
– Canva Class
– Honderden rechtenvrije foto’s
– The Social Class
– ChatGPT Class
– Live Q&A sessies met Demi
– The Content Mornings om samen te werken aan je contentkalender
– Bonus: Contentkalender
– Bonus: Besloten Facebookgroep

Jaarlijks

PROBEER NU 7 DAGEN GRATIS UIT
+ SOCIAL MEDIA STRATEGIE CALL INCL. PLAN T.W.V. €450

€290,-

per jaar*

Inhoud:
– 20 captions per maand
– 5 Reels scripts per maand
– 16 Stories per maand
– Canva templates
– Canva Class
– Honderden rechtenvrije foto’s
– The Social Class
– ChatGPT Class
– Live Q&A sessies met Demi
– The Content Morning om samen te werken aan je contentkalender
– Bonus: Contentkalender
– Bonus: Besloten Facebookgroep

Betaal je direct voor één jaar, dan ontvang je een 1:1 social media strategie call met een uitgewerkt plan t.w.v. €450. Helemaal op maat voor jouw bedrijf!

Succes spreekt

5/5

“Social Media is de reden dat ik ondernemen soms op wil geven. Ik houd er helemaal niet van om zichtbaar te zijn. En vind het daardoor echt heel lastig om consistent zichtbaar te zijn. Het Social Selling Membership heeft me daar echt bij geholpen. Ik kan nu 1 keer per week mijn content maken en inplannen. Dat is voor mij echt een lifesaver. Daarnaast is Demi heel benaderbaar. Je kunt haar in de FB groep gewoon vragen stellen als je ergens vastloopt. En ze is echt oprecht geintereseerd in jouw groei en het leveren van een goed product. En voor de prijs is het eigenlijk een no brainer om je aan te sluiten!”

Probeer Selling Socials nu 7 dagen gratis uit.

Dit is hét exclusieve social media abonnement waarmee jij elke maand voor een lage prijs jouw social media naar de next level tilt. Lees: meer zichtbaarheid, meer leads & meer klanten! 

Benieuwd hoe de binnenkant van Selling Socials eruit ziet? Even een behind-the-scenes voor jou!

"Is dit iets voor mij?"

Ja! En dit is waarom...

Hey jij daar, Ik hoor je hersenen kraken! Want ‘Is dit niet te mooi om waard te zijn?’, ‘Hoe kan dit zo betaalbaar zijn?’ en ‘Is het wel iets voor mij?’ Ik snap je twijfels, want er is online zóveel te vinden. Toch weet ik zeker dat Selling Socials jouw maandelijkse investering waard is. Ik leg het je uit..

Ik, Demi, zie dagelijks hoe kleine ondernemers met ongekende toewijding werken. Denk aan die VA die tot diep in de nacht bezig is om alles perfect te organiseren voor haar cliënten – of de makelaar die elke hoek van een woning kent om de perfecte match te vinden voor dat ene gezin. Die toewijding verdient het om gezien te worden. Écht gezien. Deze ondernemers hebben namelijk een enorme passie voor hun vak. Hoe zonde is het dan als content marketing en social media deze passie overschaduwen? Tijd voor een oplossing. En niet zomaar een oplossing, maar eentje die betaalbaar is voor elke ondernemer. 

Of je nu een VA bent die elk detail wil finetunen of een makelaar die elke verkoop persoonlijk neemt, deze tool is er voor jou. Grootse ondersteuning, zelfs met een bescheiden budget. Gewoon, omdat jij ‘t verdient je werk te doen met passie – offline én online!

Dit is niet voor jou als…

Dit is 100% voor jou als…

Waarom je op mij kan vertrouwen? Vertel ik je!

Fijn dat je deze vraag stelt, ik zou namelijk precies hetzelfde doen! 

Ik groeide op in een ondernemersnest in Gouda, met mijn handen in de klei en een blik gericht op de toekomst. De kriebel die ik voelde – en waarmee mijn ouders mij hebben besmet – drijft me nog steeds elke dag.

Met meer dan 8 jaar marketingervaring – van bureauervaring in Noord-Brabant tot werken aan klantzijde in het pulserende Manhattan – heb ik alles gezien en meegemaakt. Deze ervaringen hebben me gevormd tot wie ik ben: een marketingexpert met een diepe passie voor het helpen van kleine bedrijven.

Nu, terug in Nederland en met The Success Agency’s marketingkennis, bied ik een uniek membership aan. Een plek waar ik ondernemers elke dag help om hun doelgroep te bereiken, te boeien en te converteren.

Waarom een membership? Omdat ik geloof in continue groei. In constante ondersteuning. In samenwerking.

Om klanten te betrekken. 
Om relaties op te bouwen.
Om leads te genereren.
Om sales te realiseren.
En om jou te laten schitteren tussen de rest.

Geloof jij in de kracht van samenwerken, wil jij jouw business zien groeien en ben je klaar voor die volgende stap? Dan is dit membership perfect voor jou. Samen maken we van jouw onderneming een doorslaand succes. En geloof me, het is elke stap waard.

Tot slot: het ondersteunen van ondernemers zoals jij is waarvoor ik leef. Ik zou het fantastisch vinden als je ‘aan boord’ komt en kiest voor professionele begeleiding in jouw ondernemersreis. En ohja: onze samenwerking is naast professioneel ook leuk. De key voor succes met een glimlach!

Zeg 'ja' tegen groei in social zichtbaarheid, klanten én omzet. Jij verdient die vrijheid!

Quick recap

In de herhaling, omdat dit hét verschil gaat maken voor jouw social media.

20 sterke Social Media teksten p/m

(Waarde: €650)
Maandelijkse levering van converterende social media teksten, speciaal gemaakt om vertrouwen op te bouwen, jouw product/dienst te verkopen en af te rekenen met contentcreatiestress.

5 rake Reels Scripts p/m

(Waarde: €100/Reel)
Zet de kracht van videomarketing in gang –  zonder die dwaze dansroutines. Trek nieuwe en trouwe kijkers aan op jóuw manier!

16 Strategische Stories p/m

(Waarde: €700)
Transformeer je volgers in betalende klanten met een krachtige story aanpak. Maak dagelijks verbinding en verkoop met gemak – zonder het verlies van waardevolle uren.

Canva Templates & Masterclass

(Waarde: €650)
100+ Canva Templates & Masterclass. Ontwerp social media posts die zorgen voor verbinding met je ideale klant.

Rechtenvrije foto’s

Toegang tot honderden rechtenvrije foto’s. Altijd de perfecte foto voor jouw posts. Beloofd!

The Social Class

(Waarde: €600)
Haal het maximale uit jouw content met geavanceerde strategieën voor hashtags, inplannen en de juiste tijdstippen. Win, win, win!

Inspiratiesessies

Iedere maand een live Q&A sessie en The Content Morning om samen te werken aan je contentkalenderr.

Bonus 1: ChatGPT Masterclass

(Waarde: €300)
Personaliseer content razendsnel met de kracht van AI. Lees: geen minuten- maar secondenwerk…

Bonus 2: Contentkalender

(Waarde: €45)
Een invulbare contentkalender, waarmee je gemakkelijk vooruit plant én consistent post.

Bonus 3: Besloten Facebookgroep

Exclusief toegang tot onze besloten Facebookgroep. Een hechte community en 24/7 toegang tot mijn kennis.

Waarde: meer dan €2000,- & nu voor slechts €29,- per maand. Ka-ching!

Ben je klaar om jouw social media te domineren? Word Social Seller en geniet van meer zichtbaarheid, klanten en omzet.

Geld terug garantie.

Had ik al 'garantie' gezegd?

Met dit membership vergroot jij jouw zichtbaarheid, groeit je naamsbekendheid, zie jij het aantal lead aanvragen stijgen én verhoogt je omzet door consistente aanwezigheid.

Met deze gamechanger krijg je niet alleen je kostbare tijd terug, maar stap je ook vol vertrouwen de spotlights in.

Elke. Dag. Opnieuw.

Ik zeg je eerlijk: het opzetten van dit abonnement heeft me de spreekwoordelijke bloed, zweet en tranen gekost, maar oh my gosh, wat ben ik er blij mee!

Blij dat ik zoiets groots toegankelijk kan maken voor ‘kleine’ ondernemers.

Twijfel je toch? Dan beloof ik je bij deze dat je zero risico loopt met deze aankoop.

Want mocht blijken dat Selling Socials toch niet helemaal jouw ding is? Dan krijg jij binnen 7 dagen direct je geld terug – zonder gedoe.

Waarom ik die garantie geef? Om jou gerust te stellen, maar ook omdat ik zéker weet dat dit abonnement jouw overkoepelende antwoord is op al jouw social media kopzorgen. Dat zeg ik uit ervaring… en vertrouwen.  🙂

Elke dag wakker worden met dankbare berichten van blije klanten die ready to buy zijn? Selling Socials is your answer!

Vraag & antwoord

Om het jou een stukje makkelijker te maken heb ik de meest gestelde vragen van andere Social Sellers voor je bewaard en beantwoord. 

Want is dit membership wel iets voor mijn bedrijf?

Of hoeveel tijd heb ik nog nodig om de content ‘eigen’ te maken?

En hoe zit het met bijkomende kosten en je angst om te falen?

Ik zeg: lees en leer.

Toch nog een andere vraag? Dan hoor ik je graag.

Dit membership is specifiek samengesteld voor personal brands en dienstverlenende professionals. Als je onder een van de volgende categorieën valt, dan is het absoluut iets voor jou: social media managers, marketeers, VA’s, copywriters, coaches (life, business, gezondheid en meer), financiele adviseurs, boekhouders, reisadviseurs, designers, fotografen, videografen, personal trainers, stylisten, make-up artiesten, kappers, diëtisten, consultants in verschillende niches, event planners, muzikanten, sprekers, trainers en noem maar op.

Met dit membership wordt het een fluitje van een cent. Verwacht dat je slechts 3 tot 5 minuten nodig hebt voor een enkele post. En voor Reels? De basis ligt al klaar, het enige dat je nog moet doen is opnemen en bewerken. Dagelijkse stories? Ook dat wordt easy. Het plan ligt al voor je klaar, en hoe meer je het doet, hoe sneller je erin wordt.

Nee hoor! Je kunt je content al gratis inplannen via platforms zoals FB, Instagram en LinkedIn. Mocht je toch een andere tool willen gebruiken, dan kan dat natuurlijk altijd, maar het is geen vereiste.

Zeker niet. Elk bedrijf en elk individu heeft een eigen verhaal te vertellen. De captions die je maandelijks krijgt zijn aanpasbaar, zodat je ze kunt vormen naar jouw unieke missie en merkidentiteit.

Ik geloof er sterk in dat je dat zeker zult doen. Door je zichtbaarheid te vergroten, trek je nieuwe klanten aan. En dat betekent? Precies, omzetgroei. Ik ben er om je te ondersteunen bij elke stap!

Ja, het maandmembership is maandelijks opzegbaar. Ik wil dat je tevreden bent met dit membership. Je kunt je abonnement op elk moment opzeggen. Mocht je besluiten om je lidmaatschap te beëindigen, dan stopt je toegang tot de nieuwe content aan het einde van je huidige factureringsperiode. We hanteren geen opzegkosten, maar houd er wel rekening mee dat reeds betaalde bedragen voor de huidige periode niet worden gerestitueerd.

Dat lijkt me geweldig om te horen! Jouw succes is de reden waarom ik dit doe. Ik word hier zo enthousiast van en het geeft me zoveel voldoening. Deel je resultaat zeker met mij! Je kunt me bereiken via Instagram op @thesuccessagency.nl, via LinkedIn of stuur een mailtje naar info@thesuccessagency.nl. Ik kijk er naar uit om van je te horen en je fantastische resultaten te zien!

Als je je meteen voor één jaar commit, dan ontvang je een social media strategie call inclusief uitgewerkte social media plan op maat voor jouw bedrijf. Zo heb je altijd de juiste richting en houvast voor jouw bedrijf!

Wil jij ook bij de top horen?

Wil je een kijkje achter de schermen van top ondernemers op social media? Vraag je je af waarom hun content zo puntgaaf is, hun stories blijven boeien en hoe ze consistent blijven schitteren en toch tijd hebben voor een groeiende onderneming?

Nee, het is niet omdat ze geboren zijn als schrijfwonderen.
Nee, ze hebben niet een geheimzinnige handleiding voor perfect timemanagement.
En nee, het is absoluut niet dat ze een magisch trucje kennen wat jij niet weet.

Hun geheim? Ze hebben professionals achter de schermen.

Ik weet dit, omdat ik een van die professionals ben die ze inschakelen.

Door deze keuze krijgen ze niet alleen een foutloze en doordachte social media aanwezigheid, maar kunnen ze ook hun tijd herpakken en focussen op hun passie… hun diensten perfectioneren, aanbiedingen verfijnen en relaties met klanten verdiepen. Dat is wat jij ook verdient.

Met Selling Socials kun jij diezelfde strategie in jouw bedrijf brengen, en dat zonder de kosten van een voltijdse expert.

Als je droomt van:

 • Meer tijd, minder druk en een heldere business focus
 • Content die voor jou werkt – zonder de uitdagingen
 • Trots zijn op wat je deelt en zelfvertrouwen uitstralen
 • Een luidere stem in je branche en een groeiende onderneming

… dan is Selling Socials jouw volgende stap. Voel die ondernemerskriebel en grijp deze kans!