fbpx


Social media uitbesteden

Je doelgroep vinden, raken én aanzetten tot actie? Door je social media beheer uit handen te geven, ben je verzekerd van een strategie die werkt en copy die de juiste doelgroep aanspreekt. Ben jij klaar om het hart van je doelgroep te veroveren? Let’s meet!

Wat is een social media strategie?

Effectief socializen met je doelgroep

Social media are everywhere, net zoals jouw doelgroep. Inmiddels zijn sociale kanalen als Instagram, TikTok, Facebook en LinkedIn niet meer weg te denken uit welke online marketingstrategie dan ook. zonder twijfel dat er ook voor jou winst te behalen valt! Wil je jouw social media uitbesteden? Ik zet voor jou een strategisch plan op dat werkt en creëer content die raakt, verbindt en converteert. Extra fijn: social media beheer valt ook onder mijn vleugels. Ideaal voor de overvolle ondernemers onder ons.

Van frustratie naar succes

Jouw frustratie

 “Social media… het zijn er zoveel en ze kosten zoveel tijd! Die dagelijkse effort is lastig om te geven, omdat de kennis en tijd ontbreken.”

Mijn oplossing

“Met de juiste social media strategie bereik jij de juiste doelgroep op het juiste moment. En ben je retedruk? Dan voer ik hem ook nog eens voor je uit.”

Zo doen we dat!

“The Success Agency is a social queen. Elk sociaal kanaal ken ik als mijn broekzak, zo ook de strategie en uitvoering.”

Succesverhalen

Succes aan het woord

Social media uitbesteden

Een constante stroom aan bereik zonder extra inspanningen

Ik heb alvast de meest belangrijke vragen beantwoord rondom social media uitbesteden. Staat jouw vraag er nog niet tussen? Mail gerust even naar info@thesuccessagency.nl. Of in social media land: stuur mij gerust een DM!

Regelmatig wordt het inzetten van social media voor een bedrijf nog onderschat. Stop met deze denkwijze, right now. Social media is tegenwoordig een belangrijk onderdeel van de marketingstrategie van elk (klein) bedrijf. Met de continue groeiende aanwezigheid van social media platforms zoals Facebook, Instagram en LinkedIn (en nu ook TikTok of BeReal) kun je er niet meer omheen. Het is het essentieel voor bedrijven om aanwezig te zijn op deze kanalen om hun merkbekendheid te vergroten, de potentiële doelgroep te bereiken en hun conversies te verhogen. The time to start is now.

The Success Agency helpt bij het ontwikkelen van een social media strategie die past bij de doelen van jouw bedrijf. We kijken naar jouw doelgroep, het inzetten van de juiste kanalen en het ontwikkelen van converterende content, zodat deze doelgroep ook daadwerkelijk wordt geactiveerd. Ben je zelf te druk om je social media strategie uit te voeren? We’ve got you covered! The Success Agency helpt je hier ook graag bij. Ik maak de content, plaats de content en analyseer de prestaties van je social media kanalen om de beste resultaten te behalen. En ja, dit is nog even in een notendop beschreven. Wil je meer weten over social media uitbesteden door The Success Agency? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden en kansen te bespreken.

The Success Agency richt zich voornamelijk op LinkedIn, Instagram en Facebook. Aan de hand van een doordachte social media strategie onderzoeken we welke kanalen aansluiten bij jouw doelgroep.

Ja, het is ook mogelijk om slechts één kanaal uit te besteden. Wij zijn al super trots als je het belang van social media uitbesteden inziet, want dan weet je ook dat op social media veel kansen te behalen zijn. Dus ook als je één kanaal wil uitbesteden, ben je bij ons aan het juiste adres. Samen kijken we wat het beste kanaal voor jouw bedrijf is. Neem gerust contact op om alle pakketten te ontvangen.

Wil jij zelf jouw eigen social media rocken en ben je op zoek naar de juiste strategie om dit aan te vliegen? Lets work together! Onze strategie-only pakket is waar jij naar op zoek bent. Binnen dit eenmalige pakket werk ik een volledige social media strategie voor je uit waar je daarna lekker zelf mee aan de slag kan. In dit pakket zit: strategisch overleg, doelgroepbepaling, organische strategie, timing en planning, hashtagonderzoek, contentcreatie en huisstijl input, community management, social kanaal groeistrategie en betaalde social media aanpak. Deze investering bedraagt eenmalig 1199,- excl. BTW. Betalen in twee termijnen is mogelijk.

Social media uitbesteden

Zie het social media landschap als een soort moderne zoekmachine. Tegenwoordig zit ie-de-reen op Instagram, TikTok, Facebook, LinkedIn and name them. Er is dus geen twijfel over mogelijk dat een goede social media strategie onmisbaar is. Kies je ervoor om jouw social media uit te besteden? I like your thinking! Ik zet voor jou een ijzersterke strategie op die werkt en creëer content die raakt, verbindt en converteert. Wil je jouw complete social media beheer uit handen geven? Leuk, doe ik graag.

Neem contact op voor alle social media pakketten. Op de website staat enkel het standaard-pakket beschreven.

v.a.499 p/m

Strategisch overleg
We starten met een strategisch overleg waarin we jouw gewenste doelgroep, doelstellingen en belangrijkste concurrenten in kaart brengen. Dé brandstof waarmee we bepalen hoe, waar en wanneer we jouw doelgroep kunnen bereiken, inspireren en motiveren.

Doordachte social media strategie
We creëren een doordachte social media strategie waarmee we precíes meten op welke kanalen jouw klanten actief zijn en welke content voor hen relevant is. Dé informatie die jouw social media laat groeien!

Hashtag-onderzoek
We doen een kwalitatief hashtag-onderzoek. Wat dit oplevert? Tot 400% (!) meer bereik.

Social media templates op maat
We ontwikkelen verschillende social media templates op maat, die zorgen voor een flawless feed, blije bezoekers en een consistente en professionele uitstraling. Jouw huisstijl is hierin de rode draad.

2 ijzersterke posts per week
Je krijgt 2 posts per week op twee verschillende platformen. Dit zorgt voor consistente zichtbaarheid en opbouwende naamsbekendheid.

Persoonlijk social media rapport
Elke maand ontvang je een persoonlijk social media rapport met uitgebreide statistieken en resultaten.

+ Bonus for your business!
Groei-software met hoge korting! Want ik snap het als geen ander dat het niet haalbaar is om als drukke ondernemer elke dag met je socials bezig te zijn. Deze software target op jouw gewenste doelgroep en zorgt voor meer naamsbekendheid, meer volgers en meer zichtbaarheid. In cijfers: elke maand krijg je tussen de tweehonderd en duizend nieuwe, relevante volgers. Pak de exclusieve kans om deze sales booster voor €200,- aan te schaffen.

Download hier de 10 stappen naar online succes voor klein MKB en dienstverleners - simpel en effectief!