fbpx

Superboost your Success!

Exclusief 1:1 coachingstraject | In 6 maanden een ijzersterk merk

Verspil jij 70, 80 of misschien wel 90 procent van je tijd, energie en geld aan marketing? En ben je er klaar mee dat je weinig tot geen resultaat ziet? Dan is dit jouw kans om een nieuwe én succesvolle weg in te slaan! 

Met het Superboost your Succes programma (1:1) groei jij in zes maanden naar meer herkenning, leads, trouwe klanten én omzet. Met mijn jarenlange marketingervaring begeleid ik je een-op-een én intensief. 

Dat betekent: geen one-size-fits all, maar een unieke aanpak waarvan ik garandeer dat deze werkt. Een investering die zich meer dan terugverdient – en eentje die zorgt dat jij na die zes maanden ook zelfstandig je marketing rockt. Promise!

Wist je dat meer dan 90% van de ondernemers marketingkansen laat liggen? Be the change!

Frustratie

“Waar the hell moet ik beginnen met (SEO-)marketing? En welke kanalen, momenten en content werken voor mij?”

Frustratie

“Er zit zoveel tijd (en indirect dus geld) in mijn business, maar ik haal de klanten er niet uit. Wát doe ik fout? Waar liggen kansen?”

Frustratie

“Ik en al die concurrenten: we doen eigenlijk allemaal hetzelfde. Ik probeer wel op te vallen, maar het werkt niet. Heeft wat ik doe wel zin?”

Frustratie

“Effectieve marketing: het is zo’n bak met geld. Zeker omdat mijn budget niet zo groot is. Hoe weet ik of ik het terugverdien?”

Frustratie

“Ik ben zo druk met mijn bedrijf en heb niet de mensen om de marketing goed op te pakken. Waar haal ik de tijd vandaan?”

Frustratie

“Eerlijk? Ik doe maar wat. Een duidelijk strategie heb ik niet, want ik vind het lastig om deze te bepalen.”

Samen ontdekken we jouw unieke succesformule. 'Marketing' wordt jouw middle name

Wist je dat élk bedrijf succes kan behalen? Maar dat een succesvolle marketingstrategie altijd maatwerk is? Tijd om jouw kracht te ownen dus! Sla je de handen met mij ineen, dan bouw je op mijn marketingkennis én zorg ik dat je de juiste koers blijft varen. Van bijsturen tot extra gas geven: we are in this together.

Wat je dat oplevert? Geld, maar ook tijd! Door precies te doen wat werkt (van kanalen en momenten tot content en communicatie) hoef je veel minder tijd te investeren dan voorheen. Een win-winsituatie dus! Ben jij klaar om groot te worden en marketing ‘eigen’ te maken? Dan is dit hét teken om te starten met wat écht werkt. – specifiek voor jou. You are unique, so is your marketing!

One size fits all? No way! Dit is hét moment om je bedrijf serieus te nemen… en te groeien!

Superboost your Success!
Mijn beloftes aan jou

The time is now om af te rekenen met die geld- en tijdrovende ik-doe-maar-wat-aanpak. Met het 1:1 Superboost your Success coachingsprogramma ga jij op winstgevende ‘reis’ naar jouw eigen, unieke succesformule. 

In zes maanden word jij een kei in marketing en weet je precies aan welke knoppen je moet draaien om jouw bedrijf sky high te brengen. En geen zorgen: we are in this together. Mijn jarenlange marketingervaring is jouw brandstof voor de toekomst.

Heel veel nieuwe leads

Je valt op, wordt door de juiste mensen gezien én je weet de juiste snaar te raken. Leads incoming…

Van leads naar klanten

Je geeft de mensen precies wat ze willen, want je kent de pijnpunten. Het moment dat die lead een trouwe klant wordt.

Je valt op; bent uniek

Omdat jouw aanpak uniek is, steek je met kop en schouders boven die concurrenten uit. Nu én in de toekomst. De kennis die je krijgt blijf je namelijk effectief inzetten.

Je verdient je investering terug

Omdat je op de juiste momenten en plekken zichtbaar bent en precies weet waarop je moet inspelen, heb je in no-time jouw investering terugverdient. Mark my words.

Kennis voor de toekomst

Mijn jarenlange ervaring wordt ook jóuw ervaring. Met die kennis ben jij klaar voor de toekomst. Het resultaat? Minder tijdsinvestering, meer geld op je rekening.

Persoonlijke begeleiding

Tijdens het zes-maandentraject sta ik voor je klaar. Met advies, maar ook om je vragen te beantwoorden. Jij krijgt mijn tijd, kennis en ervaring. En ohja: ook een grote glimlach!

Maak kennis met mijn
4M model

In 6 maanden succesvol

It’s time to start! 

Jouw reis naar meer leads en loyale klanten start met het helder in beeld brengen van je bedrijfsdoelen, doelgroep en concurrentie. Want waar wil je met je business naartoe? Wie wil je bereiken en wat doen jouw concurrenten wat jij anders kan doen? Met een scherpe blik op deze pijlers én de toekomst leggen we niet alleen de huidige status van jouw zichtbaarheid bloot, ook zien we precies waar de kansen liggen. Het is tijd om aan de slag te gaan!

 • Deep dive in bedrijfsdoelen, doelgroep en concurrentie
 • Grondige analyse om de status van je online zichtbaarheid te verklaren
 • Definiëren van jouw unieke verkooppropositie (Unique Selling Proposition) en merkidentiteit. Zo ga jij écht opvallen!
 • Formuleren van duidelijke en meetbare doelen. Denk aan: meer websitebezoeken, leadgeneratie en conversie
 • Een uniek en exclusief marketingplan, enkel en alleen voor jou. Uiteraard afgestemd op jouw doelgroep en budget
 • Ook zorgen we ervoor dat GA4 (Google Analytics 4) de juiste resultaten meet, zodat je ook in de toekomst de juiste data analyseert

It’s time to make things happen!

Alle brandstof is aanwezig om die ideale klanten te vinden, bereiken en raken. We weten wát we moeten vertellen, hóe we dat moeten doen, wáár en op welke moménten. En laten we ook SEO (Google optimalisatie) niet vergeten. Dé aanpak waarmee we zorgen dat jouw teksten ook in de zoekmachine goed gevonden worden! Jouw optimalisatietraject begint op je website. Naast de teksten, krijgt deze ook visueel en technisch een boost. Een succesvol samenspel dat zorgt voor een website die op álle vlakken knalt – en dat jij gevonden wordt. Het is tijd om impact te maken!

 • We weten wat we moeten zeggen, hoe, waar en wanneer
 • Hét moment dat we de focus leggen op meer klanten! 
 • We starten met een diepteoptimalisatie van je website: van teksten en beelden tot de technische kant
 • Ook stellen we een uniek plan voor conversie-optimalisatie op

It’s time to lead! 

De (SEO-)basis van je website staat sterker dan ooit. Je zegt de juiste dingen, kent de pijnpunten van je doelgroep en weet precies hoe je jezelf op een onderscheidende manier aan hen verbindt. Dé reden dat mensen niet alleen je website bezoeken (en je ze daarna weer ‘kwijtraakt’), maar ook hun gegevens achterlaten (leads). We gaan kritisch kijken naar hoe we jouw leads blijvend kunnen laten groeien. En zitten er leads tussen die nog niet ready zijn om jouw product of dienst af te nemen? Geen zorgen, dat is volkomen normaal. Maar… natuurlijk zorgen we er wél voor dat we precies weten hoe we deze ‘warm’ moeten houden, zodat ze uiteindelijk alsnog bij je aankloppen. Het is tijd om de leiding te nemen!

 • Eindelijk: je website werpt zijn vruchten af
 • Meer bezoekers, meer leads!
 • We stellen een plan op om je leads blijvend te laten groeien
 • En een plan om twijfelende leads warm te houden…
 • …zodat ze op een later moment alsnog bij je aankloppen!
 • Inzet: o.a. e-mailmarketing

It’s time to make money!

In de vorige fase heb je kunnen proeven van succes. Nu is het tijd om die leads om te zetten in klanten, zodat je écht winst gaat maken. Niet alleen maken we een plan hoe we meer bezoekers én klanten gaan krijgen uit je website, ook laat jouw persoonlijke marketingplan precies zien waar voor jou de kansen voor de toekomst liggen. Gaan we extra hard inzetten op SEO-optimalisatie? Zit jouw doelgroep op Facebook en gaan we daar effectief adverteren? Is het inkopen van Google Ads jouw go-to of gaan we voor een een combinatie-inzet? Hoe dan ook is dit plan maximaal op maat, wat inhoudt dat succes gegarandeerd is. Laten we geld gaan verdienen!

 • Van leads naar klanten!
 • We stellen een plan op om niet alleen meer bezoekers, maar ook meer klanten uit je website te halen
 • Jouw persoonlijke online marketingstrategie bepaalt wat de focus wordt – ook buiten je website om

It’s time to make fans for life!

We did it. Je stroom aan klanten is binnen! Now it’s time to make your magic work. Want hoe zorg je ervoor dat die klant een trouwe klant wordt en zich blijvend aan je wil verbinden? Samen stellen we unieke tactieken voor klantbehoud en retentie op. Ook hierbij geldt: dit is maximaal maatwerk. Hierbij moet je niet alleen je eigen business kennen, maar ook jouw klant en haar wensen van vandaag, maar ook voor de toekomst. Door het analyseren, meten en optimaliseren van resultaten leggen we deze kansen bloot. Zo weet jij precies wat je moet zeggen, doen en uitstralen om die langetermijnverbinding aan te gaan. Het is tijd om te connecten!

 • Van klanten naar loyale klanten!
 • Tijd om deze blij te maken én te houden
 • We stellen unieke tactieken voor klantbehoud en retentie op
 • We analyseren, meten en optimaliseren resultaten en leggen kansen bloot
 • Jij weet precies wat te zeggen, doen en uitstralen 
 • ‘Hallo’ langetermijnverbinding!

De Superboosters in jouw exclusieve 1:1 coachingstraject

Tijd voor actie! Samen bepalen we de marketingstrategie die jou brengt bij meer leads, meer trouwe klanten én meer omzet. Een succesbelofte dus, waarbij je zelf de touwtjes in handen houdt. 

Na zes maanden ben je ready om zelfstandig jouw marketing te rocken. Je weet precies welke content, welke kanalen en welke momenten werken. Maar eerst: aan de slag, met mij aan je zijde! Een greep uit jouw Superboosters:

Investering: €1950 p/m

Claim jouw bonus! Betaal in één keer 10.000 en bespaar 1700!
Let op!
Er is maar plek voor 5 klanten.

Succes spreekt

5/5

“The Succes Agency, de naam zegt het al! Samen het beste resultaat behalen op het gebied van online marketing. Etikon is blij dat Demi ondersteunt met online marketing. Demi heeft enorm veel kennis en is gedreven om het beste resultaat te behalen. Fijn om mee samen te werken!”

Kim Maree

Marketing Manager Etikon

“Ben ik klaar om in 6 maanden sky high te gaan?"

De Superboost your Succes module is een bewezen marketingtraject, speciaal voor kleine tot middelgrote bedrijven. Toch is het niet voor iedereen weggelegd. Je moet bereid zijn om te investeren in je toekomst, open staan voor verandering en ambitieuze plannen hebben. Wat zeg je ervan: are you ready to grow big?

Dit is niet jouw go-to als…

Dit is wel jouw go-to als…

Twijfels? Weg ermee! Ik garandeer dat je jouw investering terugverdient.

I get it: investeren is spannend… zéker voor kleine(re) bedrijven. Toch beloof ik je bij deze dat je jouw investering terugverdient! Niet alleen krijg je meer leads, trouwe klanten en omzet, ook profiteer je van marketingkennis waar je jarenlang de vruchten van plukt. Na zes maanden heb je mij niet meer nodig, maar sta jij zelf aan het roer. Succesvol én vol vertrouwen!

What are you waiting for?
Het volgende kan van jou zijn…

Vraag & antwoord

Om het jou een stukje makkelijker te maken heb ik de meest gestelde vragen van mijn klanten voor je bewaard en beantwoord. 

Want is dit programma iets voor jou als je weinig marketingervaring hebt?

Of wanneer juist de tijd ontbreekt?

En hoe zit het met bijkomende kosten en je angst om te falen?

Ik zeg: lees en leer.

Toch nog een andere vraag? Dan hoor ik je graag.

Marketing kan inderdaad complex lijken, maar ik ben er om de complexiteit te ontrafelen en het voor jou begrijpelijk te maken. En geen zorgen: het is heel normaal om af en toe twijfels te hebben over je eigen kunnen. Onthoud dat het consultancy traject juist bedoeld is om je te ondersteunen en te helpen groeien. Ik ben er om je te begeleiden, je zelfvertrouwen te boosten en je te laten zien dat je meer kunt dan je denkt! Met de juiste ondersteuning benut je jouw volledige potentie en behaal je gegarandeerd succes in online marketing.

Het consultancy traject is een investering in jouw bedrijf en toekomstig succes. Ik houd rekening met jouw budget, zodat we samen werken aan een kosteneffectieve marketingstrategie. Ik beloof je: marketing hoeft niet duur te zijn. Met de juiste planning en focus behaal je positieve resultaten – zonder financiële ‘jeuk’.

Ik help je meteen uit de gedachte: marketing is voor iedereen! Het consultancy traject is juist bedoeld om jouw bedrijf, groot of klein, te helpen groeien. Of je nu een kleine dienstverlenende start-up of een klein MKB-bedrijf bent, met effectieve marketingstrategieën bereik je jouw doelen en zet je de eerste stap naar groei.

Marketing is een must voor bedrijven van élke omvang. Het is begrijpelijk dat je als ondernemer een druk schema hebt. Maar het negeren van marketing kan juist kansen voor groei en succes in de weg staan. Ik help je om marketinginspanningen te integreren in jouw planning en prioriteiten, zodat je stap voor stap vooruitgang boekt… zónder je andere verantwoordelijkheden te verwaarlozen.

It’s all in your hands. Je kunt al adverteren vanaf €1 per dag, maar wil je maximaal uitpakken, dan kan dat ook. Wat hier fijn aan is? Als je de ene maand financieel wat ruimer zit, kun je het adverteren opschalen. Wil je een maand minder uitgeven? Geen probleem. De regel? Niets moet, alles mag.

Ook hierbij geldt: it’s all in your hands. Huur je bijvoorbeeld een copywriter in voor het maken van sterke content? Dan zal dat van je budget afgaan. Wil je besparen op advertentiegeld en geen 10 per dag, maar 1 per dag inzetten? Dan is dat helemaal aan jou. Samen kijken we naar wat mogelijk en effectief is voor jouw business.

Angst voor falen is menselijk, maar laat het je niet tegenhouden om nieuwe ideeën en strategieën uit te proberen. Het consultancy traject is er juist om je te ondersteunen bij het nemen van geïnformeerde beslissingen en het verkleinen van risico’s. Samen met mij trek je lessen uit die vervelende missers en zet je ze om in waardevolle leermomenten voor succes in de toekomst.

Mijn ervaring is jouw ‘brandstof’. Maar om ‘te tanken‘ en vervolgens ‘te rijden’, heb je natuurlijk wel tijd nodig. Ik raad je aan tijd vrij te houden om de kennis in je op te nemen, op te slaan en ‘eigen’ te maken. Naast onze kennissessies adviseer ik je ten minste twee uur per week vrij te houden om zelf aan de slag te gaan. Investeren in je kennis en toekomst dus, zodat je zeker weet dat je future ready bent.

Ik raad ongeveer 4 uur per week aan.

Nee, je hoeft echt niet per se te adverteren. Ondanks dat het een effectieve en veel gebruikte strategie is, zijn er ook andere succesvolle marketingstrategieën om leads en klanten naar je toe te trekken. Contentmarketing, zoekmachineoptimalisatie (SEO), social media-marketing, e-mailmarketing, mond-tot-mondreclame en het organisch opbouwen van een online aanwezigheid is slechts een kleine greep uit het grote geheel. Natuurlijk adviseer ik je hier graag in.

Marketing werkt altijd, mits je het goed doet. Daarmee bedoel ik: kijken wat voor jóu werkt, kijken wat bij jóu past en kijken wat voor jóu het verschil maakt. Een maatwerkaanpak dus. Precies wat het Superboost your Succes traject is!

Succes aan het woord

Woorden én daden. 

Kim Maree
Marketing Manager Etikon

“The Succes Agency, de naam zegt het al! Samen het beste resultaat behalen op het gebied van online marketing. Etikon is blij dat Demi ondersteunt met online marketing. Demi heeft enorm veel kennis en is gedreven om het beste resultaat te behalen. Fijn om mee samen te werken!”

5/5
Celine Kruk
Founder Celié Beauty

“Demi is een zeer kundige marketeer en ik ben super blij met haar hulp en eerlijke advies. Ze ziet meteen waar verbetering nodig is en heeft een duidelijke en fijne aanpak.

5/5

Lieke Gladdines

Eigenaar VersVoer

“Demi heeft verstand van zaken en neemt je gemakkelijk mee in haar plannen, waarbij jouw doelstelling centraal staat. Wat daarbij ontzettend fijn is, is dat Demi altijd voor je klaar staat. Ze reageert snel, plant werkzaamheden keurig in en je weet gewoon dat je op haar kunt bouwen. Afspraak is afspraak.”

5/5

Yes, ik ben klaar om te groeien. Niet een beetje, niet goed, maar groots.

Ben jij klaar met dromen en ready om te doen? En zie je de waarde in van investeren in je toekomst? Dan zijn wij een match! De Superboost your Succes module is een traject van zes maanden waarin wij intensief samenwerken. Jij krijgt een exclusief online marketingplan op maat met de garantie van succes én er is alle ruimte om vragen te stellen. Het allermooiste? De kennis die je krijgt zorgt ervoor dat je ook na die zes maanden met je hoofd boven het maaiveld uitsteekt. Are you in? Laten we samen aan jouw succes werken!

Download hier de 10 stappen naar online succes voor klein MKB en dienstverleners - simpel en effectief!