fbpx


Social media adverteren uitbesteden

De juiste doelgroep op de juiste plek en op het juiste moment vinden én veroveren? Zeg ‘ja’ tegen social media adverteren uitbesteden! Het enige waar jij je druk over hoeft te maken? Die nieuwe klanten die straks op je spreekwoordelijke deur gaan kloppen…

online marketing bureau den bosch

Waarom social media adverteren?

Doelgericht je doelgroep aanspreken

Het social media landschap biedt de mogelijkheid om te adverteren. En ja, ook jij zit daar middenin. Scroll maar eens door je Instagram feed of TikTok overzicht. Het fijne? Je kunt gefocust en doelgericht segmenteren. De kennis die we verzamelen over jouw doelgroep zorgt ervoor dat jouw social media advertenties precies terecht komen bij jouw ideale klanten. Geen ervaring met social media adverteren? No worries! Social media adverteren uitbesteden gebeurt vaker en vaker. Now it’s your turn…

Van frustratie naar succes

Jouw frustratie

 “Social media én advertising? Twee vakgebieden waar ik veel te weinig kennis van heb! Laat staan de tijd en inspiratie…”

Mijn oplossing

“Met een social media advertising plan op maat zorg ik dat jij, zonder inspanning, je toekomstige klanten effectief en doelgericht bereikt en binnenhaalt.”

Zo doen we dat!

“Social media advertising is my middel name. Ik heb ruime ervaring in social media en advertising, waardoor ik beide bundelen tot succes.”

online marketing bureau den bosch

Succesverhalen

Succes aan het woord

Social media adverteren uitbesteden

Social media adverteren uitbesteden, zodat jouw bedrijf kan groeien. Like!

Ik heb alvast antwoord gegeven op de meest belangrijke vragen rondom social media adverteren uitbesteden. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur gerust een mailtje naar info@thesuccessagency.nl.

Het is mogelijk om op vrijwel alle populaire social media kanalen te adverteren, waaronder Facebook, Instagram en LinkedIn. Elk kanaal heeft zijn eigen advertentieplatform met verschillende opties voor targeting, bieden en rapportage. Het is belangrijk om te weten welk kanaal het beste bij je doelgroep past en welke het meest geschikt is voor jouw bedrijf en doelstellingen. Hierin geef ik je graag advies, zodat we samen het beste resultaat kunnen behalen en jouw potentiële doelgroep op de juiste plek kunnen bereiken.

De investering voor social media adverteren uitbesteden is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het kanaal waarop je wilt adverteren, de doelstellingen van de campagne, de doelgroep en de concurrentie op dat kanaal. Je vindt op deze pagina alvast de vanaf-prijs. Houdt er wel rekening mee dat dit exclusief advertentiebudget is. We kijken altijd even naar jouw wensen en wat haalbaar is voor jou, dus aarzel niet om contact op te nemen voor een voorstel op maat. Ik denk graag met je mee.

Dat hangt af van verschillende factoren, zoals je doelgroep, doelstellingen en de aard van je bedrijf. Bijvoorbeeld, als je een B2B-bedrijf bent, dan is LinkedIn vaak een geschikt kanaal om te adverteren omdat het gericht is op zakelijke gebruikers. Als je producten verkoopt die zich goed lenen voor visuals, dan kan Instagram interessant zijn. Bij The Success Agency help ik je bij het bepalen van de kanalen die het beste bij jouw bedrijf en doelstellingen passen.

Social media adverteren uitbesteden

Ook bij social media kunnen advertenties ingezet worden. Extra fijn hieraan is dat je diep kunt segmenteren. Dat wil zeggen dat we doelgericht kunnen afbakenen. Het resultaat? Je geld wordt uiterst efficiënt ingezet, want je advertenties verschijnen éxact bij hen die passen binnen jouw doelgroep. Geen ervaring met social media adverteren? Geen zorgen! Social media adverteren uitbesteden is populair onder grote en kleine bedrijven. Ik heb de kennis, jij het gemak, het vertrouwen en de rust.

v.a.350 p/m

Strategisch overleg
We starten met een strategisch overleg waarin we jouw gewenste doelgroep, doelstellingen en belangrijkste concurrenten in kaart brengen. Dé brandstof waarmee we bepalen hoe, waar en wanneer we jouw doelgroep kunnen bereiken, inspireren en motiveren.

Inrichting Facebook Business Manager
We richten jouw Facebook Business Manager compleet en zo optimaal mogelijk in. Voor de meesten een tijdrovende en complexe klus, maar voor ons dagelijkse kost.
A win for you dus!

Aantrekkelijke creatives
Je krijgt aantrekkelijke creatives die maximaal aansluiten op jouw bedrijf en dus doelgroep. Deze zijn volledig afgestemd op jouw huisstijl en staan garant voor
future proof naamsbekendheid.

Pakkende advertenties
Wij stellen jouw advertenties binnen Facebook Business Manager op de juiste manier in. Verwacht pakkende, unieke en converterende ad-teksten in een mooi jasje.

Sterke segmentatie per campagnegroep
De juiste instellingen per campagnegroep = maximaal resultaat.

Wekelijkse monitoring
We monitoren en optimaliseren jouw advertenties wekelijks, zodat jij maximaal resultaat krijgt. Onze kennis maakt dat wij precies weten waar en wanneer we bij moeten sturen.

Persoonlijke rapportages
Elke maand krijg je een uitgebreide rapportage met behaalde resultaten en voortgang.

+ Bonus for your business!
Conversieoptimalisatielijst waarmee je nóg meer conversie uit je website haalt.

+ Bonus for your business!
Conversieoptimalisatielijst waarmee je nóg meer conversie uit je website haalt.

Download hier de 10 stappen naar online succes voor klein MKB en dienstverleners - simpel en effectief!