fbpx

Selling Socials Bootcamp.

GRATIS 4-DAAGSE BOOTCAMP DATUM: 30 oktober, 31 oktober, 1 november en 2 november

Leer hoe je jouw socials inzet om op een impactvolle manier te connecten met je ideale klant, voor meer volgers, DM’s en warme leads!

Na deze bootcamp: 

Deze bootcamp is voor iedere dienstverlenende ondernemer die meer zichtbaar wil zijn en goede leads wil genereren voor zijn/haar bedrijf!

Wat gaan we doen in de 4-daagse bootcamp:

Je ontvangt iedere dag een sessie en opdracht. Op de laatste dag sluiten we af met een LIVE masterclass “Socials Sells! De 5 technieken hoe je sales krijgt vanuit je Socials, zonder iedere dag online te zijn”Let op: op dag 1, 2 en 3 kun jij jouw opdracht en sessie zelf bekijken en uitvoeren via de  besloten Facebook groep. Op dag 4 vindt de masterclass wel live plaats, om 11 uur. 

Dag 1: Posts schrijven met AI

Duik direct in de wonderwereld van AI en zie hoe het de regels van social media herschrijft. Je ontdekt hoe jij jouw doelgroep beter leert kennen met AI en leert hoe je snelle social media posts schrijft met AI. 

Datum: 30 oktober

Dag 2: Succesvolle Stories 

We duiken dieper in de wereld van social media met een focus op het creëren van converterende stories. Je leert precies hoe stories jouw omzet kunnen vergroten zonder dat het veel tijd kost! Van Stories maken tot opvallende tekststarters.

Datum: 31 oktober

Dag 3: Reels Bootcamp

En nu aan de slag met videomarketing! Maak kennis met Instagram Reels. Je ontdekt waarom Reels jouw social media bereik een boost geeft en hoe jij jouw Reelsvideo’s op een slimme en effectieve manier kunt maken. Van Reels opnemen tot converterende covers.

Datum: 1 november

BONUS: Live Masterclass 

We sluiten af met “Socials Sells! De 5 technieken hoe je sales krijgt vanuit je socials, zonder iedere dag online te zijn. Geen algemeenheden, maar specifieke, actionable tips. Je hebt de mogelijkheid om al je vragen te stellen!

Datum: 2 november 11.00 uur

Over mij

Waarom zou je voor míjn bootcamp kiezen in deze zee van mogelijkheden? Mijn wortels liggen diep in het ondernemershart van Gouda, en van daaruit heb ik de wereld verkend. Met meer dan 8 jaar actieve ervaring in de online marketing (waaronder social media marketing), heb ik geleerd wat écht werkt. Dit is geen oppervlakkige kennis; dit is expertise opgebouwd uit successen en misstappen, met meer dan 40 klanten die daarvan hebben geprofiteerd en mij een stralende 5/5 beoordeling hebben gegeven.

Mijn bootcamp is geen standaardprogramma. Het is het resultaat van jarenlange ervaring en een diep begrip van zowel AI als social media strategieën. Het is ontworpen om jou de tools, kennis en vertrouwen te geven om je merk in het digitale tijdperk te leiden.

Waarom deze bootcamp? Omdat ik geloof in actieve groei. In hands-on leren. In de kracht van samenwerking. Ik wil je niet alleen de theorieën geven, maar je ook laten zien hoe je ze in de praktijk brengt.

Als jij je bedrijf wilt zien bloeien in dit digitale tijdperk, als je klaar bent om de mysteries van AI in social media te ontrafelen en als je gelooft in de kracht van samenwerken, dan is deze gratis bootcamp precies wat je nodig hebt.

Ik ben er klaar voor. Ben jij dat ook?

8

jaar online marketing ervaring

40+

klanten geholpen

5/5

beoordeling

Gewerkt voor o.a.

Succes verhalen

Succes aan het woord

“Is deze bootcamp iets voor mij?"

Elke dag voelt als een race tegen de klok. Social media is je vriend en vijand. Je weet dat elk bericht, elke analyse en elk stukje content de sleutel kan zijn tot die volgende grote doorbraak. Met mijn jarenlange ervaring in zowel AI als social media strategieën, begrijp ik de uitdagingen die je tegenkomt. Daarom heb ik deze gratis 4-daagse bootcamp ontworpen, speciaal om jou te helpen.

Dit is niet iets voor jou als jij je herkent in één van onderstaande situaties…

Dit is wel iets voor jou als jij je herkent in één van onderstaande situaties…

Klaar om jouw social media te transformeren in een leadbooster?

Hoe zou het voelen als je eindelijk de sleutel in handen hebt voor een social media strategie die werkt? Als elke post die je maakt niet alleen gezien wordt, maar ook leads oplevert? Klinkt als een droom, toch? Ik weet dat dit ook voor jou werkt, omdat het al voor zoveel anderen heeft gewerkt. Je ontvangt de eerste sessie en opdracht op 30 oktober.