MIJN SUCCESDIENSTEN

ONLINE MARKETING VOOR BEDRIJVEN

Online marketing strategie

DE JUISTE KOERS VAREN MET EEN DOORDACHTE STRATEGEI

Een doelgroep. Een verhaal. Verschillende kanalen. Dat zijn verschillende factoren die bijdragen aan de juiste online marketing strategie om jouw potentiële doelgroep te bereiken en tot actie over te laten gaan. Veel ondernemers starten gewoonweg met marketing zonder enige voorkennis, waardoor het vaak niet werkt, maar met de juiste boodschap op de juiste kanaal tegen de juiste doelgroep zorg je ervoor dat jouw doelgroep ook daadwerkelijk converteert. Een converterende online marketing strategie is onmisbaar voor het resultaat. Zie het als het schip die de juiste route vaart naar die veelbelovende eindbestemming, dat gaat ook niet zonder de juiste koers. Ik help je hierbij.

Social media uitbesteden

VERGROOT JOUW NAAMSBEKENDHEID DOOR ZICHTBAAR TE ZIJN

Social media verandert continue en elke doelgroep bevindt zich op een ander medium. Je moet rekening houden met verschillende trends en ontwikkelingen, maar wat zijn die trends en hoe kun je dit het beste inzetten voor jouw bedrijf? Ik zorg ervoor dat jij op de juiste manier zichtbaar bent op jouw belangrijkste social media kanalen met een uitgedachte social media strategie. Van Instagram tot aan LinkedIn. Van social media copy tot aan advertising. 

Zoekmachine marketing

HOGER IN GOOGLE MET SEO EN/OF SEA

Met zoekmachine optimalisatie (SEO) zorg ik ervoor dat jouw website hoger scoort in Google: we gaan goede posities bemachtigen om meer organisch verkeer naar jouw website te laten leiden. De concurrentie is moordend online, dus een goede ranking is ontzettend belangrijk om de juiste doelgroep jouw website te laten bereiken. Met een doordachte SEO strategie zorg ik ervoor dat jij succesvol organisch succesvol wordt in Google. 

Het adverteren in Google zorgt ervoor dat jij direct bovenaan in Google staat. Met een SEA strategie gaan we de juiste bezoekers aantrekken met slimme campagnes (boven de organische resultaten). Dit zorgt ervoor dat jij direct zichtbaar bent – zonder eerst enkele maanden te wachten op een groei in rankings. 

Contentmarketing 

DIRECT BOVENAAN IN GOOGLE. HET KAN.

Contentmarketing is een techniek waarbij we waardevolle en relevante content ontwikkelen en verspreiden met als doel om de juiste doelgroep te bereiken en te enthousiasmeren om tot conversie over te gaan. Door contentmarketing uit te besteden, zorg jij ervoor dat jouw naamsbekendheid op de juiste manier wordt vergroot. Om zichtbaar te zijn bij jouw doelgroep is het belangrijk dat jij jezelf laat zien. Met contentmarketing kun jij jouw waarde laten zien door waardevolle en unieke content te creëren. En ja, ook zoekmachines houden van content. Zij gaan jouw content ook opnemen in hun zoekresultaten, dus stiekem scoor jij ook nog eens extra op SEO. Win-win situatie. Laat het succes met contentmarketing uitbesteden maar zo snel mogelijk beginnen.

Marketing advies

HOGER IN GOOGLE MET SEO EN/OF SEA

Succes met online marketing kan lastig zijn, als je er nog geen kaas van gegeten hebt. Maar niet getreurd, mijn kennis en ervaring deel ik graag met alle liefde. Met een aantal uur per maand geef ik verbeterpunten, oplossingen en adviezen voor jouw bedrijf. Samen kijken we wie wat uitvoert en zorgen we ervoor dat we gaan groeien. Van strategie tot aan uitvoering: ik help je hier graag bij. 

Ontdek waar jouw groeikansen liggen

Een goede marketingstrategie heeft verschillende online kanalen die op elkaar aansluiten. Met een gratis groeiscan breng ik in kaart waar jouw groeikansen liggen. Zo weet jij beter welke kanalen voor jouw organisatie interessant zijn om succesvol te zijn met online marketing. Deze groeiscan is geheel vrijblijvend – puur advies voor jou. De uitkomst bepaalt waar we op gaan focussen. Ik kijk naar de juiste balans. Dat is de kracht van succes met online marketing.